Concerte

Thomas Anders – MODERN TALKING pe 10 decembrie la Sala Palatului

Luna decembrie este cu adevarat luna cadourilor pentru bucuresteni! In afara de evenimentul cu traditie Craciun Vienez, pe care Vreau Bilet il ofera de 7 ani de zile, aceeasi agentie il aduce in premiera la Sala Palatului pe 10 decembrie, ora 19.00 pe Thomas Anders, solistul de exceptie al trupei de renume mondial Modern Talking.

Cu un background muzical fantastic si cu o bogata experient in show business, Thomas Anders va reconstitui atmosfera fermecatoare a anilor 80 prin piese binecunoscute ale formatiei Modern Talking precum: Brother Louie, Cheri, Cheri Lady, Youre my heart, youre my soul, Sexy sexy lover, You can win what you want, You are not alone si multe altele. Show-ul 100% live al artistului Thomas Anders Modern Talking va fi completat de o trupe de acompaniament ce va crea o atmosfera unica, atat de apreciata la nivel international.

Thomas Anders este atat un interpret extraordinar, autor si compozitor, dar si un adevarat profesionist in divertisment, capabil sa aduca adevarata atmosfera cosmopolita europeana in cadrul oricarui eveniment. Cu un farmec fascinant asupra membrilor audientei sale, pe care ii poarta de fiecare data intr-o calatorie muzicala prin timp. Nenumaratele sale melodii creaza o atmosfera de vis si readuc amintirile unei perioade cu adevarat memorabile. Thomas Anders este un reprezentant adevarat si original al celor mai bune clipe pe care cultura pop le are de oferit.

Piesele de mare impact ce au generat vanzari fabuloase de peste 75 milioane de materiale discografice vandute, precum si show-urile explozive ale trupei, il fac pe Thomas Anders – vocea Modern Talking, unul dintre cei mai semnificativi reprezentanti ai perioadei muzicale a anilor 80, mentioneaza Pepino Popescu, Presedinte-Director general Vreau Bilet.

Va anuntam ca biletele au fost puse in vanzare in reteaua Vreau Bilet – et. 2 – Unirea Shopping Center si Carrefour Feeria Baneasa Shopping City, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro .

Modern Talking a fost cel mai de succes duo pop german si a definit cu adevarat istoria muzicala de dupa 1980. Cu un succes deosebit in toate topurile, trupa a vndut peste 75 milioane de copii ale nregistrrilor lor n numai trei ani, atingnd un statut legendar, care a durat decenii intregi.

Thomas Anders a continuat sa isi dezvolte carisma speciala pe masura dezvoltarii continue si de succes a carieraei solo. Aparitiile in concerte la nivel mondial l-au surprins performand pentru publicuri de pn la 85 mii de spectatori, angajandu-se in turnee magnifice cu destinatii ndeprtate, cum ar fi Cape Town, Hong Kong, Santiago de Chile si Moscova. Creativitatea sa artistica, atat de apreciata, i-au adus o multitudine de premii, inclusiv “Golden Europa”, “Camera de Aur”, “World Music Award” si “Bambi”.

In ciuda succeselor nenumarate pe care le-a realizat si toate oportunitatile de care s-a bucurat, un lucru nu s-a schimbat la Thomas Anders sentimentul profund de conexiune cu regiunea sa de origine. Oraul Koblenz, unde locuiete impreuna cu sotia sa Claudia si fiul Alexandru, este centrul vietii sale si sursa din care acesta isi atrage puterea sa mearga cu atata forta pe culmile succesului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *