Concerte

The Twelve Irish Tenors, la Sala Palatului din Bucuresti

Fiind recunoscuti, pentru vocile magnifice si show-urile captivante adresate tuturor categoriilor de varsta, cei 12 tenori irlandezi, au concertat in turneele din America si Europa, la finele anului trecut, inregistrand un succes imens. Acest show a fost unul dintre cele mai incediare productii ale anului. Biletele au fost epuizate cu mult timp inainte de concerte, iar publicul i-a aplaudat minute in sir inainte de intarea lor in scena. Tinerii interpreti au impresionat publicul, nu doar prin prezenta placuta ci si prin profesionalismul lor .
Vocile lor, individuale, ar fi suficiente pentru a concerta pe orice scena, dar cand combini 12 voci irlandeze de cea mai buna calitate, rezultatul iti taie respiratia pur si simplu.
Interactioneaza impreuna, si transmit emotiile, publicului, oferind un program muzical magic.
Repertoriul lor, include cele mai valoroase piese din muzica clasica si contemporana si cantecele irlandeze nemuritoare, precum si omagii speciale aduse celor de la Beatles, si Barry Manilow.
Alte piese din repertoriu: “Danny Boy”, “La Donna Mobile”, “Nesun Dorma”, “We are the Champions”, “The rose bridge over troubled water”, “Hey Jude”, “That’s Life”, “Yesterday”, “One Voice”, “When Irish Eyes Are Smiling”, si multe altele.
Trecand cu usurinta de la opera la pop, de la jazz la muzica clasica, fiecare membru are oportunitatea de a-si etala talentul unic.
Prin performatele lor, au reusit sa introduca noii generatii cu gusturi muzicale extinse, vechi clasici, considerand asftel, ca succesul lor va fi de lunga durata.
In urma celor doua turnee, cei 12 tenori irlandezi au fost catalogati ca fiind fara nici o indoiala, o trupa de 5 stele.

Acelasi show care a cucerit publicul din America si Europa, va fi prezentat si in Romania in premiera, pe 22 martie, cand cei 12 tineri extrem de prezentabili, vor concerta la Sala Palatului din Bucuresti incepand cu orele 19:00.

Parteneri media:
VIP, Cuvantul, 24-FUN, www.vedeta.ro, www.comunicatedepresa.ro,www.port.ro si Radio Magic FM.

Biletele au preturi cuprinse intre 70 si 200RON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *