LifeStyle

The Light Cinema prezinta La Sonnambula, de Bellini, pe 21 martie, 19:00

Seria de transmisiuni in direct de la Metropolitan Opera din New York, The Met: Live in HD, continua in exclusivitate la The Light Cinema pe 21 martie, orele 19:00, cu spectacolul La Sonnambula, de Bellini.

Spectacolul are o durata de 2 ore si 40 de minute si va include o pauza. Spectacolul are loc mai devreme decat transmisiunile obisnuite de la Metropolitan Opera din cauza orei de vara adoptate in America saptamana trecuta. Regizoarea Mary Zimmerman subliniaza elementele duale din La Sonnambula, somnul si nesomnul, printr-o punere in scena intriganta, plasata in prezent. Motivul liric obsedant al lui Bellini devine inaltator in interpretarea lui Natalie Dessay si Juan Diego Flrez, aflati dupa senzationalul lor spectacol de la Metropolitan Opera cu La Fille du Rgiment. Dirijorul spectacolului este Evelino Pid. The Met: live in HD se transmite in Romania prin satelit in exclusivitate la The Light Cinema.

Prima transmisiunea in direct a avut loc la The Light pe 10 ianuarie cu La Rondine, de Puccini, avand-o cap de afis pe soprana Angela Gheorghiu, si a inregistrat un real succes. Seria The Met: Live in HD continua la The Light Cinema pana la sfarsitul stagiunii, urmand sa fie reluata in stagiunea 2009-2010. Ultima transmisiune live a sezonului va avea loc pe 9 mai cu spectacolul La Cenerentola, de Rossini. The Light, primul cinematograf 100% digital din Europa, este un complex cu 7 sali de cinema cu o capacitate totala de 1200 de locuri, un caf-bar complet echipat si spatii de relaxare, cu o suprafata totala de 4000 mp, situat la ultimul etaj al Liberty Center, Calea Progresului 151-171.

Pentru program sau cumpararea de bilete online, accesati www.lightcinemas.ro. http://www.lightcinemas.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *