MUZICA

The Killers pregateste un album de coveruri

The Killers intentioneaza sa inregistreze un nou album, ceva mai special: materialul va cuprinde doar coveruri dupa piesele lor preferate! Abumul se preconizeaza a fi lansat cel mai probabil dupa incheierea turneului de promovare al actualului LP – „Day and Age”, turneu care ii aduce vara aceasta pe The Killers si la B’ESTFEST, pe 1 iulie, in cadrul „Zilei Zero”. Alaturi de The Killers, afisul B’ESTFEST 2009 ii mai include pe Moby, Motörhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana si Manowar, lista tuturor artistilor confirmati fiind disponibila pe site-ul oficial al festivalului.

Membrii The Killers s-au aratat deosebit de entuziasmati de noul proiect, fiind convinsi ca reprezinta un pas benefic pentru trupa: „va fi o experienta foarte placuta pentru noi, dar si o buna ocazie sa mai invatam din felul in care cantecele altor artisti sunt scrise si structurate” a declarat Ronnie Vanucci, bateristul The Killers. Albumul  se pare ca va include coveruri dupa piese precum „Four Winds” (Bright Eyes) sau „One Night in Bangkok” (Murray Head), Cindy Lauper fiind de asemenea unul dintre numele de pe lista vizata de The Killers. Alaturi de acest material, trupa lucreaza in prezent si la primul DVD cu inregistrari live din concerte, proiect care – dupa spusele lui Ronnie – a creat deja o stare de frenezie generala printre fanii trupei!

Membrii The Killers se afla in prezent in turneul din America de Nord, urmand ca in vara acestui an sa ajunga si in Europa, pe scenele unor festivaluri celebre, precum Benicassim sau V Festival, dar si in cadrul B`ESTFEST, pe 1 iulie („Ziua Zero”). Biletele pentru „Ziua Zero” si biletele de o zi (130 lei in perioada 20 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *