Concerte

Tete-a-Tete si Master Show prezinta spectacolul Contraste

Tete-a-Tete Coffee Art & Chill si Asociatia Actorilor Profesionisti Master Show te invita marti 24 august de la ora 20:30 la spectacolul de teatru Contraste cu si de Richard Bovnoczki si Dana Cavaleru.

Richard Bovnoczki si Dana Cavaleru au absolvit Academia de Teatru si Film din Bucuresti in 1999. In ultimii 10 ani au lucrat cu Dan Puric (actor si regizor) creand povesti si gag-uri intr-un limbaj comportamental care se bazeaza pe observarea si imitarea comportamentului uman si a rutinelor noastre cotidiene. In aceasta perioada au jucat in mai multe spectacole regizate de Dan Puric: “Costumele” (1998), “Made in Romania” (2001), “Hic sunt Leones” (2003) etc si au participat la numeroase festivaluri din lumea intreaga: Croatia, Germania, Elvetia, Franta, Polonia, China, Bosnia, Ungaria, Cehia etc.

“Contraste” este primul lor proiect independent. Momentul in care au inceput sa spuna propriile lor povesti. Cele doua personaje se trezesc dimineata in acelasi pat si incearca sa-si aminteasca de unde se cunosc. Povestea lor fie ca e spusa cu gesturi, cuvinte, sunete sau pasi de step e un antidot impotriva rutinei. Rasul deschide o portita dincolo de care orice se poate intampla.

Intrare 20 lei / 10 lei pentru studenti
Rezervari: 0728.668.463

Tte–Tte Coffee Art & Chill
Parcul Herastrau, langa Gradina japoneza
Bucuresti

Alexandra Enache
Freelancer PR
alexandra.enache@gmail.com
http://www.facebook.com/AlexandraEnachePR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *