FILME

Teoria Big Bang, Sezonul 2 – din 1 octombrie la Universal Channel

Galecki_Parsons_20004ra_a05b1d0Cei mai cunoscuți fizicieni ai micului ecran se întorc pentru al doilea sezon al sitcom-ului Teoria Big Bang, care începe, în premieră la Universal Channel, cu două episoade difuzate miercuri, 1 octombrie, la ora 22:00.

Primul sezon s-a terminat când Leonard (Johnny Galecki) își făcea curaj să-i dea întâlnire lui Penny (Kaley Cuoco), dar cum Howard (Simon Helberg) și Raj (Kunal Nayyar) îi spionează tot timpul, ce șanse au? Leslie Winkle (Sara Gilbert) revine în peisaj, dar Sheldon e decis să se descotorosească de ea. Nu numai băieții se bucură de latura lor de ”tocilari”, ci și Penny, care devine dependentă de un joc video online, în încercarea de a evada din realitate, însă Sheldon și restul trupei o ajută să scape de această problemă.

Sezonul 2 din Teoria Big Bang dedică mai mult timp dezvoltării personajelor din poveste, iar Sheldon este din ce în ce mai obsedat. Relaţia lui Leonard cu Penny ia o turnură nu tocmai plăcută şi se ceartă rău, dar problema se rezolvă rapid. Nu trece mult şi relaţia lor devine o prietenie mai puternică decât până acum, iar prietenia dintre Sheldon şi Penny începe şi ea să se dezvolte. În ultimul episod al acestui sezon, Penny aproape că dezvăluie ce simte cu adevărat pentru Leonard. Personajul lui Howard rămâne la fel ca până acum: încearcă să seducă doamnele şi reuşeşte să înceapă o scurtă relaţie cu Leslie Winkl, în a doua parte a seriei. În paralel, Rajesh reuşeşte să-şi ceară scuze lui Penny pentru acţiunile sale din episodul „The Griffin Equivalency”, fără să fi băut deloc.

Serialul de comedie Teoria Big Bang urmărește povestea a doi prieteni foarte buni şi foarte deştepţi, care ţi-ar putea spune tot ce vrei despre fizica cuantică, dar care sunt pierduţi în spaţiu atunci când vine vorba despre viaţa de zi cu zi de pe Terra. Leonard (Johnny Galecki, din “Entourage”, „Roseanne”, „Hope şi Faith”, „Vanilla Sky – Deschide ochii” și “In Time”) şi Sheldon (Jim Parsons din „Amy” şi „Garden State”) sunt fizicieni de geniu, „minţi sclipitoare” care înţeleg cum funcţionează universul. Dar toată priceperea lor nu-i ajută cu nimic în interacţiunile interumane, mai ales când vine vorba despre femei. Asta începe să se schimbe după ce frumoasa Penny (Kaley Cuoco din „Farmece”, „Opt reguli simple”, „Growing Up Brady” şi „Virtuozitate”) le devine vecină.

Așadar, nu uitați: Teoria Big Bang, sezonul 2 începe miercuri, 1 octombrie, la ora 22:00, în premieră la Universal Channel. În fiecare miercuri la ora 22:00 vor fi difuzate câte două episoade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *