Vedete

Teo va prezenta 'Momentul adevarului' la Prima TV

Incepand cu 3 martie, Teo va prezenta la Prima TV “Momentul adevarului”, in  in fiecare luni, de la ora 21:00. Acest format de succes reprezinta o noua provocare pentru cea mai recenta vedeta de la Prima TV.

“Momentul adevarului” este un game show incendiar, in care miza este foarte mare pentru candidati, atat din punct de vedere financiar, cat si …personal. Concurentii trebuie doar sa fie sinceri pana la capat, iar premiul cel mare este de 150.000 de lei, insa intrebarile, tot mai intime si mai dificile, le pot schimba in mod dramatic destinele.

Raspunsurile concurentilor leaga sau distrug prietenii, destrama casnicii sau dimpotriva, pecetluiesc iubiri autentice, caci minciuna este “descoperita” fara gres de poligraf. In platoul de la “Momentul adevarului”, sotiile afla despre infidelitatile alesilor lor sau obtin certitudinea fidelitatii acestora in fata camerelor de filmare, prietenii si colegii descopera cu stupoare adevarata fata a celor pe care credeau ca ii cunosc sau dimpotriva, isi recapata increderea in cei de care s-au despartit, fostii iubiti isi regasesc pasiunea, si in vietile lor nimic nu va mai fi la fel dupa “Momentul adevarului”!

Nimic nu e ceea ce pare, iar realitatea intrece orice fictiune. La locul “ostilitatilor”, Teo isi va folosi farmecul care a consacrat-o, pentru a afla de la concurenti adevarul si numai adevarul, in fiecare saptamana, la Prima TV.

Sursa: Prima TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *