Stiri

Teo Trandafir si-a facut blog

Site-ul www.teotrandafir.ro este, începând de joi, locul preferat de întâlnire pentru fanii lui Teo şi ai emisiunii pe care aceasta o realizează la Pro TV de luni până vineri.


Internauţii care accesează site-ul pot afla amănunte despre Teo şi poveştile oamenilor din spatele celei care a fost votată de public cea mai populară prezentatoare de divertisment, doi ani consecutiv. De asemenea, telespectatorii Pro TV pot afla de pe site-ul oficial al lui Teo, cu câteva ore înainte de emisiune, care vor fi invitaţii şi subiectele dezbătute de la ora 17.45.
Teo dezvăluie pe site care sunt secretele unui regim alimentar sănătos şi ce a determinat-o să se apuce de slăbit.
Ea Å£ine ÅŸi un jurnal. În prima sa însemnare, Teo povesteÅŸte: “Ne aflăm într-un moment taaare ciudat. Ne găsim înaintea caravanei 2006. Åžtim multe despre ea, cel puÅ£in aÅŸa ni se pare, pentru că ne amintim perfect drumurile de anul trecut. TotuÅŸi, nu ÅŸtim nimic despre ceea ce stă să vină, ÅŸi-atunci ne întrebăm unii pe alÅ£ii cum credem noi că o să fie. Sebi o întreabă pe Emilia, Andreea pe Delia, eu pe toată lumea…”
Site-ul pune la dispoziţia utilizatorilor de Internet o galerie foto în care sunt imortalizate câteva dintre cele mai spectaculoase momente petrecute în emisiunea pe care Teo o realizează la Pro TV de aproape şase ani.