Vedete

Teo se reinventeaza la Prima TV

Din 15 septembrie, urmariti “Teo Live”, intr-o noua lumina, la Prima TV

Daca in vara Teo a calatorit prin tara cu Caravana in cautarea copiilor talentati, care au nevoie de sprijin pentru a-si implini visele, acum Teo se pregateste sa revina pe micile ecrane.
Din 15 septembrie, in fiecare zi de luni pana vineri, de la 16:30, carismatica prezentatoare va da intalnire la Prima TV, intr-un nou sezon al emisiunii “Teo Live”.
Singura dorinta a lui Teo este sa-si indeplineasca misiunea, aceea de a-i face pe telespectatorii PrimaTV sa rada cat mai mult, in fiecare zi, dar in acelasi timp sa ii informeze.
Astfel, ea va incerca sa reinventeze emisiunea care a facut-o celebra. Fiecare zi din saptamana va avea o tematica, telespectatorii avand ocazia sa afle cat mai multe informatii din domeniul medical, cultural dar si din astrologie sau misticism.
Nici aspectul social nu va fi trecut cu vederea. Saptamanal, Teo va avea ca invitat cate unul dintre copiii exceptionali pe care i-a descoperit in Caravana “Vorbeste cu Teo” si le va prezenta cazurile.
Sfaturi de la nutritionisti, cum sa iti gasesti un job, ce e important cand prezinti un CV, idei de afaceri, destinatii de vacanta sunt doar cateva din temele pe care Teo le va aborda in noul sezon “Teo Live”, numai la Prima TV.

www.primatv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *