Concerte

Tenorul Bogdan Mihai, pe scena Staatoper Stuttgart

Incepand cu data de 04 octombrie 2009, tenorul Bogdan Mihai, va reincepe seria de spectacole cu opera Il Brbiere di Siviglia, in rolul Contelui de Almaviva, sub bagheta maestrului David Parry.
Tot in aceasta perioada si tot in cadrul aceleasi institutii, Bogdan Mihai, lucreaza la o premiera, si anume debuteaza pe data de 01 noiembrie 2009, in rolul tenorului italian din opera “Der Rosenkavalier”.

Staatoper Stuttgart, il are ca interpret pe Bogdan Mihai, inca din stagiunea 2008-2009, cand a fost invitat sa interpreteze rolul contelui de Almaviva din cadrul operei “Il Barbiere di Siviglia”; stagiune care s-a dovedit, cel putin pentru aceasta opera, recenzii extrem de bune din partea criticilor. Ca urmare a succesului dobandit de interpretarea si punerea in scena a acestei opere; tenorul Bogdan Mihai a fost invitat sa interpreteze acelasi rol si in cadrul stagiunii 2009-2010, dar si un nou rol intr-o premiera: “Der Rosenkavalier”, rolul tenorului italian.
Pentru iubitorii de opera si nu numai va lasam cateva link-uri unde puteti vedea datele in care puteti participa la unul din spectacolele lui Bogdan Mihai:
www.bogdanmihai.ro
www.staatstheater.stuttgart.de

www.bogdanmihai.ro
art@shiv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *