Evenimente

Tendinte toamna-iarna 2011/2012

In noul sezon predomina piesele vestimentare clasice cu un aer modern, tinute inspirate din anii `60 si `70, elemente sic preluate din garderoba masculina, buline jucause, texturi rafinate, dantela, denimul, blana, dar si culori puternice.

Vezi care sunt principalele tendinte ale sezonului toamna-iarna 2011/2012, inspira-te din ele si pregateste-ti garderoba pentru sezonul care urmeaza.

Zilele racoroase sunt pe cale sa isi faca aparitia, prin urmare sigur iti doresti sa stii ce sa iti adaugi in garderoba ta pentru sezonul rece. Totusi, sunt cateva tendinte pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 de care trebuie sa tii cont pentru a-ti pregati garderoba. De la piese retro la cele clasice, imprimeuri indraznete si culori puternice, lasa-ti imaginatia sa zboare si distreaza-te dand un plus de stil tinutelor tale autumnale.

Retro

Tendintele sezonului toamna-iarna 2011/2012 presupun o revenire puternica a stilului anilor `60 si `70. Adopta stilul anilor`60 in acest sezon ce presupune gulere rotunde sau inalte, haine cu umerii cazuti si mansete.

Texturile pretioase precum brocartul si accesoriile sunt piesele cheie pentru a completa look-ul retro. Inspira-te din colectiile Burberyy Prorsum, Loewe, Louis Vuitton, Jean Paul Gaultier, Jil Sander, Celine si Valentino.

De asemenea, te poti intoarce in trecut, prin anii `70 si sa arunci si sa arunci o privire peste colectiile Jill Stuart sau House of Hooland pentru un plus de creativitate.

Sursa www.stilfeminin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *