FILME

Telenovela “Fără sâni nu există Paradis”, de luni la Acasă TV

Postul Acasă va difuza de luni până vineri de la ora 20.30 telenovela “Fără sâni nu există Paradis/ Sin senos no hay Paraiso”, o producÅ£ie controversată care atrage atenÅ£ia publicului asupra unor probleme precum operaÅ£iile estetice, traficul de droguri ÅŸi prostituÅ£ia. Potrivit postului Acasă, “Fără sâni nu există Paradis” a reuÅŸit să bată recordurile de audienţă stabilite de telenovela “Betty cea urâtă”, atât în America de Sud, cât ÅŸi în Statele Unite.

Telenovela “Fără sâni nu există Paradis” abordează într-o manieră curajoasă problema frumuseÅ£ii feminine, precum ÅŸi riscurile la care femeile se expun din dorinÅ£a de a fi cât mai atrăgătoare. Inspirată dintr-o poveste reală a unei fete care ia o serie de decizii greÅŸite pentru a scăpa de sărăcie, “Fără sâni nu există Paradis” le are în rolurile principale pe actriÅ£ele Carmen Villalobos, Catherine Siachoque ÅŸi Aylin Mujica, iar distribuÅ£ia spectaculoasei telenovele este completată de actorii Fabian Rios, Gabriel Porras, Guillermo Quintanilla ÅŸi Roberto Mateos.

“Catalina există, iar ca ea sunt multe alte fete în aceeaÅŸi situaÅ£ie în societatea noastră. M-am hotărât să scriu cartea atunci când fata după a cărei experienţă este construit personajul principal mi-a spus că doctorul care i-a făcut operaÅ£ia la sâni în schimbul unor favoruri sexuale i-a pus implanturi de silicon folosite anterior, fapt care i-a cauzat infecÅ£ii ÅŸi reacÅ£ii alergice”, mărturiseÅŸte Gustavo Bolivar, scriitorul bestseller-ului “Sin senos no hay Paraiso”, care a stat la baza filmărilor pentru telenovelă.

Carmen Villalobos, actriÅ£a care interpretează personajul principal în telenovela “Fără sâni nu există Paradis”, nu a avut o sarcină uÅŸoară pe platourile de filmare. TotuÅŸi, sacrificiile au meritat, iar telenovela a avut un succes răsunător în America de Sud ÅŸi Statele Unite. Carmen Villalobos a fost în fiecare zi de filmare prizoniera unor feÅŸii incomode, pentru a ascunde dimensiunile naturale ale bustului său. “Este foarte dificil să joci cu o asemenea presiune pe sâni”, spune actriÅ£a care a trebuit să ÅŸi slăbească foarte mult pentru rolul Catalinei.

Telenovela i-a adus lui Catherine Siachoque două premii Sin Limite, New York 2008, care au întregit palmaresul impresionant al actriţei. Catherine a mai câştigat un premiu Fama, trei premii TV y Novelas şi a fost aleasă de revista Bitang din Indonezia cea mai bună actriţă într-un rol negativ în anul 2003. Mai mult, Catherine a fost inclusă de prestigioasa revistă People en Espanol în topul 25 al actriţelor de neuitat în roluri negative.

“Fără sâni nu există Paradis” s-a bucurat în Statele Unite de un succes atât de mare, încât postul de televiziune NBC plănuieÅŸte să realizeze o versiune în limba engleză a telenovelei. “E ciudat cum lumea te ridică pe un piedestal după ce ai jucat un rol. De multe ori uită că sunt o persoană normală. Este flatant să ÅŸtii că ceea ce faci cu multă dragoste ÅŸi dedicare este atât de bine primit de public”, spune Carmen Villalobos.

Tot luni, premiera telenovelei “Fără sâni nu există Paradis” va fi sărbătorită de postul Acasă într-o ediÅ£ie specială a “PoveÅŸtirilor de noapte”. Astfel, Cabral ÅŸi Mircea Solcanu, împreună cu invitaÅ£ii lor surpriză, vor comenta primul episod din telenovelă, vor analiza atent personajele ÅŸi vor încerca să afle dacă într-adevăr “Fără sâni nu există Paradis”.

Unul dintre cele mai importante momente ale ediÅ£iei speciale a “PoveÅŸtirilor de noapte” va fi un interviu telefonic în direct, oferit în premieră ÅŸi exclusivitate de celebra actriţă Catherine Siachoque, care în telenovela “Fără sâni nu există Paradis” joacă rolul Donei Hilda, mama personajului principal, Catalina. Catherine Siachoque le va spune în direct telespectatorilor ce înseamnă pentru ea mega-succesul mondial de care se bucură telenovela “Fără sâni nu există Paradis” ÅŸi le va transmite un mesaj special fanilor ei din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *