Stiri

Telefonul Hello Kitty, de la Samsung, un cadou de sarbatori

Samsung Electronics România a lansat un nou model de feature phone, adresat iubitorilor celebrului personaj animat Hello Kitty. Acest must-have al sezonului este cadoul de Crăciun perfect, pentru a fi în pas cu moda, dar și cu ultimele tehnologii.

Chiar dacă la prima vedere pare o jucărie, Samsung Star Hello Kitty este un telefon în toată regula, cu acces la Internet, media player, ecran tactil și multe alte funcții. Samsung Star Hello Kitty se bazează pe modelul S5230 Star, unul dintre cele mai populare telefoane produse de companie, și dispune de o carcasă albă, cu finisaje metalice de culoare roz, precum și de o interfață de utilizare inspirată de personaj. Telefonul are un ecran luminos de 3 inci, cu feedback tactil, ce facilitează navigarea prin meniu și beneficiază de Touch Wiz v.1.0, pentru o utilizare intuitivă. În plus, camera de 3,2 MP dispune de SmileShot și de un un editor foto, cu ajutorul cărora poţi crea imagini amuzante și pline de viață, având la dispoziţie o multitudine de efecte predefinite.

Samsung Star Hello Kitty se poate transforma într-o clipită din telefon în cameră foto, dar și într-un player audio. Tehnologia DNSe optimizează calitatea sunetului și transformându-l în 3D realist, iar aplicația preinstalată Shazam te ajută să descoperi artistul preferat, oriunde ai fi: telefonul va înregistra primele 10 secunde ale melodiei, pe care le va trimite serverului și, în doar câteva secunde, pe ecran vor fi afișate numele cântecului și al artistului.

Dar distracția nu se termină aici! Pe Samsung Star Hello Kitty pot fi instalate aplicații precum jocurile, ce pot fi transformate în Widget-uri (comenzi rapide) ce apar pe home-screen-ul telefonului, pentru acces rapid. În plus, telefonul dispune de accelerometru, ce permite rotirea imaginii atunci când telefonul este ținut în poziție orizontală, permițând astfel vizualizarea optimă a oricărui tip de conținut.

4 Comments

  1. eu imi eua telefonuil asta e fain are inteernet si poti face de toate dar nare nimic ca nu are android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *