Evenimente

TELEDON pentru copiii bolnavi de cancer – „Ajută un ÃŽNGER”

TV Neptun împreună cu Asociaţia „Oncologic Rom” organizează în data de 15 februarie 2008, între ora 14:00 şi 19:00, la complexul comercial TOM/Carrefour din Constanţa, emisiunea teledon intitulată „Ajută un ÎNGER”.

Emisiunea are ca scop strângerea de fonduri şi obiecte pentru cei peste 460 de copii bolnavi de cancer din judeţul Constanţa. Vineri, 15 februarie este Ziua internaţională a copiilor bolnavi de cancer, iar anul 2008 a fost ales AN DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA CANCERULUI. Aceşti copii bolnavi îşi fac tratamentul în spital, departe de familie şi de locul în care trăiesc. Toţi aceşti copii au fost cel puţin o dată internaţi. În ajutorul lor, TV Neptun şi Asociaţia „Oncologic Rom” vor strânge bani şi obiecte care vor ajunge atât la ei, cît şi la Secţia de Oncologie Pediatrică a Spitalului Judeţean Constanţa.
Banii se vor depune în contul Asociaţiei „Oncologic Rom”, cont nr: RO42 BRDE 140SV55341361400 în euro, deschis la BRD, sucursala Constanţa.
Sunt alocate trei numere de telefon cu suprataxă la care telespectatorii pot dona bani în contul Asociaţiei „Oncologic Rom”.
• 0900.900.205 tarif 5 EUR/apel
• 0900.900.207 tarif 7 EUR/apel
• 0900.900.200 tarif 10 EUR/apel
Numerele sunt operabile în reţeaua Romtelecom pana la data de 10 martie 2008.
Emisiunea va fi prezentată de actriţa Daniela Nane, căreia i se vor alătura Cristina Ţopescu, Corina Chiriac, Mihai Trăistariu, Oreste, Mădălin Voicu, Daniela Vlădescu, Cornel Ilie (Vank), Mihaela Geoană, Lavinia Şandru, Mirela Pană, Ileana Şipoteanu, Cristian Şofron, Cornelia Catanga, Andreea Antonescu, Brânduşa Novac, Remus Opriş, Ion Draica, Dana Sofronie, Elena Frâncu şi Răzvan Florea.
Emisiunea va fi transmisă LIVE şi pe internet, pe site-ul www.tvneptun.ro , la Radio Neptun şi în toată ţara prin operatorii de cablu naţionali care au preluat în grila de programe TV Neptun.

TV Neptun – Televiziunea de la Mare, este un nou post de televiziune national care emite din Constanta. Programul 24/7 acopera toate cerintele telespectatorilor in materie de stiri, emisiuni sociale, politice si de divertisment, transmisiuni sportive in direct, filme artistice, seriale si documentare.
Adresa
Bulevardul Mamaia nr. 296, Constanta 900552, Romania

www.tvneptun.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *