Evenimente

Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" anunta expozitia INTIMIDAD COMPARTIDA, 7-21 iunie 2011

Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” va gazdui in perioada 7 – 21 iunie expozitia de fotografie si grafica INTIMIDAD COMPARTIDA. Vor expune artistii Roxana Moraru si Sander van den Haak, lucrarile lor urmarind sa analizeze semnificatia intimitatii personale in societatea actuala, unde bariera dintre spatiul public si cel privat devine tot mai neclara.

ROXandSAN este un proiect artistic creat si dezvoltat de catre doi artisti tineri care traiesc in Valencia, Spania: Roxana Moraru si Sander van den Haak. Proiectul ROXandSAN nu are reguli sau limite, avand ca singur obiectiv libertatea completa de expresie, prin lucrari de fotografie, grafica si video.

Proiectul INTIMIDAD COMPARTIDA este rezultatul unei reflectii personale asupra realitatii urbane si a granitei dintre spatiul public si cel privat in viata cotidiana. Intimitatea (sau lipsa acesteia) este un aspect important in societatea urbana, si include toate dimensiunile vietii noastre: cea fizica, sociala, emoţionala, mentala si spirituala. Orasul este mediul ideal pentru a observa: a privi ne defineste. Ne place sa-i privim pe cei din jur, sa ne imaginam povesti, incercand sa descoperim detalii care sa ne spuna ceva despre fiecare dintre ei, iar ceilalti ne privesc de asemenea.

Vernisajul expozitiei va avea loc in data de 7 iunie, la ora 19.00, in Foaierul Teatrului National de Opereta „Ion Dacian”.
Intrarea la vernisaj si expozitie este libera.
www.opereta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *