LifeStyle

Te taie foamea japoneza? S-a deschis SushiOnline.ro

Un nou concept de livrarea la domiciliu: www.sushionline.ro. Ne propunem sa popularizam sushi – ca specialitate a bucatariei japoneze in Bucuresti. Desi majoritatea romanilor percep sushi ca pe o mancare scumpa si de fite, ne-am propus sa o facem cat mai accesibila pentru cat mai multi consumatori. Ne-am inspirat din practica altor restaurante de profil din Europa, unde conceptul de sushi delivery este foarte larg raspandit.

Am conceput meniurile astfel incat combinatiile de sushi si rulouri maki sa satisfaca preferintelel clientilor nostri. Comenzile se livreaza la domiciliul sau sediul clientului in cel mai scurt timp posibil. Deasemenea oferim posibilitatea de o prepara si livra comenzi personalizate pentru evenimente speciale.
Te invitam in fascinanta lume a bucatariei japoneze, unde combinatiile dintre diversele ingrediente sunt incredibile si delicioase deopotriva.

Vei descoperi o noua lume a gusturilor, unde gustul de somon, ton sau avocado se imbina armonios cu gustul de orez preparat cu otet special de orez, toate acestea condimentate dupa preferinte cu sos de soya si wasabi. Ghimbirul, iti va reimprospata papilele gustative pentru a putea trece de la un tip de sushi la altul si pentru a le putea savura pe deplin gustul.

www.sushionline.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *