LifeStyle

Targului International de Apartamente CONDOMINIUM 8 – 11 mai 2008, POLUS CENTER

13 proiecte rezidenţiale în premieră aduce a doua editie regionala a Targului International de Apartamente Condominium!

Expozitia se va desfasura, pentru prima data in Romania, intr-un mall, o locatie premium din Cluj Napoca, Polus Center, cel mai mare ÅŸi modern centru comercial al oraÅŸului. Evenimentul isi va deschide portile pentru public incepand de joi, 8 mai, pana duminica, 11 mai 2008.

Targul International de Apartamente Condominium – Cluj Napoca 2008, cel mai important targ specializat pe apartamente din Europa, isi propune expunerea catre clienti a ofertelor de apartamente din ansamblurile rezidentiale aflate in constructie in zona Ardealului, dar si a ofertelor financiar-bancare de cumparare a unei locuinte. Evenimentul va aduna 36 de companii din Cluj Napoca si Bucuresti care îşi desfăşoară activitatea în domeniul imobiliar, al construcÅ£iilor, dar ÅŸi instituÅ£ii recunoscute din domeniul financiar-bancar. Proiectele prezentate la targ oferă un total de peste 13.000 de unităţi locative, din care 8.000 disponibile la vânzare. La această ediÅ£ie, Condominium Expo va prezenta vizitatorilor peste 40 de ansambluri rezidenÅ£iale din zona Ardealului. Oferta internă este foarte variată, adresându-se diferitelor categorii de cumpărători, cu preÅ£uri începând de la 25.000 euro, în Ansamblul Imperialii din Comuna FloreÅŸti, ÅŸi ajungând până la 227.250 euro în Proiectul Mozart. Alte puncte de atracÅ£ie ale evenimentului vor fi proiectele din Spania ÅŸi Brazilia, a căror valoare estimată se ridică la peste 200 milioane euro, cat si oferta de apartamentedin Germania, cu preturi care incep de la 14.900 Euro.
Expozitia va fi deschisa publicului larg de joi, 8 mai, pana sambata 10 mai, intre orele 10.00 -19.00 si duminica, 11 mai, intre orele 10.00-16.00. Intrarea este libera.

Parteneri oficiali ai evenimentului: Polus Center Cluj si Promaga International.
Partener principal: Sky Vision.
Parteneri: Impact Developer & Contractor si Multiserv.

Detalii referitoare la eveniment puteţi găsi la adresa de internet www.condominiumexpo.eu.

Plus Media si Pro Active Business Communication sunt doua companii de relatii publice si organizari evenimente, targuri si expozitii, care activeaza pe piata romaneasca de peste 6 ani.

www.condominiumexpo.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *