Evenimente

Targul taranesc “Roadele Toamnei” – a treia editie la Piata Drumul Taberei

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate produselor traditionale, ecologice si confectionate manual, Targul “Roadele Toamnei”, organizat de Primaria Sectorului 6 si Administratia Pietelor, in colaborare cu Plus Media, in perioada 17-19 septembrie, pe platforma parcarii din fata Pietei Drumul Taberei (fosta Moghioros), a ajuns la cea de-a treia editie.

Evenimentul, care va avea loc la fiecare sfarsit de saptamana, prezinta locuitorilor Sectorului 6 si nu numai o oferta bogata de fructe si legume la preturi de producator, produse traditionale romanesti din toate regiunile tarii si podoabe, decoratiuni si vestimentatie lucrate manual sau traditionale, jucarii de lemn, oferite de peste 25 de expozanti.
Bucurestenii vor avea posibilitatea sa deguste si sa cumpere din toate “roadele toamnei” – legume si fructe, miere si produse apicole diverse, paine traditionala romaneasca si celebrii colaci secuiesti, vinuri de calitate de la Valea Calugareasca si Urlati, covrigii de Brasov, palinca de Maramures, tuica de Salaj sau Arges, branza si produse din carne din zona Branului si Sibiului si multe alte bunatati.
Atmosfera de sarbatoare a toamnei va fi completata si de gratarul unde vor sfarai mititeii si fripturile rumenite pe jar sau.
Iubitorii dulciurilor vor regasi la targ prajiturile de casa pregatite de gospodinele maramuresene, turta dulce si kurtos kalacs din Harghita si cozonacul traditional din Bucovina.

Targul este deschis in fiecare saptamana, vineri si sambata intre orele 7-19 si duminica, intre orele 7-16.

Pentru informatii suplimentare si rezervare standuri o puteti contacta pe Georgiana Manolescu – director de vanzari Plus Media Management, telefon 0727.859801, e-mail: (adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
www.plusmediacom.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *