Evenimente

Targul LeisurEXPO la Baneasa

LeisurEXPO isi deschide portile astazi, 3 iulie a.c, la Baneasa Shopping City. Pana pe 6 iulie, LeisurEXPO reuneste atat produse premium destinate petrecerii timpului liber-outdoor, cat si demonstratii cu motociclete si masini tunate.

LeisurEXPO ofera vizitatorilor un nou concept de lifestyle definit de marcile de renume ce se regasesc printre expozanti: Harley Davidson; M Car Distribution, care expune ultimele modele ale celebrei marci Mitsubishi Motors; Suzuki; Hydroline sau Romantic Garden, acestea fiind doar cateva dintre numele de referinta prezente la eveniment.

LeisurEXPO-Drive Test Area este una din surprizele pregatite pentru vizitatori. In zona special amenajata, vor putea fi testate masinile din expozitie si vor avea loc demonstratii cu motociclete si masini tunate.
Asociatia Motociclistilor din Romania deschide motorshow-ul, sambata, 5 iulie a.c., ora 13.00, urmand ca duminica, 6 iulie a.c, ora 13.00, spectacolul sa continue cu masinile tunate prezentate de “4Tuning”.

Evenimentul este organizat de agentiile Plus Media si Creative Brand Communication, avand ca partener strategic Baneasa Shopping City si ca partener special al primei editii, Augusta Motors, care va expune cele mai noi modele Convertible si 9-3 Sport Sedan.

Vino intre 3 si 6 iulie la Baneasa Shopping City si viziteaza primul targ de oferte premium pentru relaxare si petrecere a timpului liber, LeisurEXPO. Expozitia este deschisa zilnic, intre orele 10.00-21.00. Intrarea este libera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *