LifeStyle

Targul International de Vinuri si Bauturi Spirtoase ”VINEXPO” la prima editie in Bucuresti

Prima editie a Targului International de Vinuri si Bauturi Spirtoase “VINEXPO” isi propune sa se impuna ca principalul eveniment de profil al toamnei 2009.
Gazduit de World Trade Plaza – Hotel Sofitel din Bucuresti, intre 2 si 4 octombrie 2009, VINEXPO va reuni principalii producatori, distribuitori si importatori de vinuri si bauturi spirtoase din Romania si din strainatate. Totodata, targul se adreseaza si segmentului de producatori de energizante si racoritoare – apa minerala, sucuri.

VINEXPO BUCURESTI 2009 va oferi o imagine de ansamblu asupra sortimentelor de vin si bauturi spirtoase existente pe piata nationala si internationala, dar va contribui si la promovarea sortimentelor de bauturi din productia autohtona.
Expozitia va veni in sprijinul angrosistilor, retailistilor, somelierilor si a celor care doresc sa se bucure de savoarea vinurilor nobile. Vizitatorii vor avea parte, pe langa informatii si recomandari direct de la producatori, si de degustari ale soiurilor de vin prezente la targ.
VINEXPO 2009 va fi deschis publicului larg timp de 3 zile, dupa programul: vineri, 2 octombrie si sambata, 3 septembrie, intre orele 10.00-19.00, iar duminica, 13 septembrie, intre orele 10.00-16.00.

Detalii referitoare la eveniment puteti gasi la adresa de internet: www.vinexpo.ro

Organizatorul evenimentului este compania de relatii publice Proactive Business Communication cu experienta de peste 3 ani in domeniul targurilor si expozitiilor. Evenimentul este organizat cu sprijinul agentiei de publicitate Ad(d)veritas.

www.proactivebc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *