LifeStyle

Targul International de Apartamente CONDOMINIUM

A 6-a editie a Targului International CONDOMINIUM – care se va desfasura in perioada 25-28 septembrie 2008, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, Sala Unirii, are loc intr-un moment in care piata imobiliara romaneasca traverseaza o perioada de maturizare, de reasezare a diverselor sale segmente. Dupa ce in ultimii ani, dezvoltarea exploziva a acestei piete s-a transformat intr-un adevarat fenomen, sfarsitul lui 2008, desi marcat de incertitudine, da sperante pentru o dezvoltare pe baze solide, la standarde europene, a pietei.

CONDOMINIUM EXPO este singurul targ de apartamente din Romania. Evenimentul continua traditia de a prezenta cele mai noi si mai reprezentative proiecte din Bucuresti si din tara, dar si propuneri de apartamente de vacanta, la mare sau la munte, in Romania sau in strainatate – Bulgaria, Grecia, Spania si Brazilia.

Vor fi prezentate peste 60 de proiecte imobiliare, care includ peste 20.000 de apartamente noi, astfel incat toti cei interesati de achizitii imobiliare vor putea face alegerea optima. Pretul apartamentelor expuse variaza intre 780 euro/mp si 3.000 euro/mp.

CONDOMINIUM EXPO prezinta publicului sau, in premiera absoluta, doua proiecte rezidentiale, unul in Bucuresti si celalalt in Targoviste. Proiectul din Capitala este dezvoltat de partenerul oficial al targului, compania turceasca KULAK, iar numele proiectului este Trivium Towers. Acesta se afla pe Str. Fizicienilor din sectorul 3 si include 205 apartamente de doua si trei camere si 6 penthouse-uri. Este o investitie de 40 de milioane de euro si va fi finalizata in decembrie 2010.

Cea de-a doua premiera este ansamblul Valahia Targoviste, o investitie de 10 milioane de euro, care cuprinde 156 de apartamente.

Conferinta de Real Estate CONDOMINIUM – evenimentul anului pentru specialisti

Conferinta de Real Estate CONDOMINIUM se va desfasura, in acest sezon, la Hotel Marriott, pe 26 septembrie si il va avea ca invitat special pe Frans Burgering, presedintele CEPI (Consiliul European al Profesiilor din Domeniul Imobiliar).

Anul 2008, aduce pentru Targul International de Apartamente CONDOMINIUM o multime de noutati. Una dintre cele mai importante este parteneriatul de imagine dintre CONDOMINIUM si doua targuri europene de renume, REAL Viena si Istanbul REstate. Este un semn de recunoastere internationala pentru evenimentul pe care il organizam, semn ca si CONDOMINIUM s-a maturizat si tinde spre standardul european in domeniu.

O alta noutate este organizarea a doua editii zonale CONDOMINIUM pe an. Astfel, incepand din acest an, CONDOMINIUM EXPO se va organiza la Cluj-Napoca atat primavara cat si toamna. Editia clujeana de toamna se va desfasura tot la POLUS Center, o locatie de exceptie, asa cum a dovedit experienta deosebita pe care am avut-o in luna mai ca primul targ de profil organizat intr-un mall. Dupa cele doua editii de pana acum, din mai 2007 si mai 2008, Targul International de Apartamente CONDOMINIUM s-a impus si la Cluj ca cel mai important eveniment din domeniu.

De asemenea, in pregatire se afla si prima editie a CONDOMINIUM de anul viitor, care se va desfasura la Bucuresti, in perioada 12-15 februarie 2009, la Sala Palatului.

Organizatorii CONDOMINIUM sunt companiile de PR si organizari de evenimente Plus Media si Proactive Business Communication, cu experienta de peste 3 ani in domeniul targurilor si expozitiilor.

Partener oficial: Trivium Towers by Kulak
Partener principal: Seven Hills
Parteneri: Promaga si CEC Bank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *