Evenimente

Targul de Florii si Paste la Vitantis Shopping Center

Vitantis Shopping Center organizeaza pentru prima oara un Targ de Florii si Paste, unde vor fi reuniti mestesugari din toate colturile tarii, care isi vor expune creatiile cu vanzare catre publicul larg. Desfasurat in cadrul Centrului Vitantis, in perioada 13 – 22 aprilie, targul ofera vizitatorilor producatori si distribuitori ale unor produse traditionale romanesti specifice Sarbatorilor Pascale. Targul de Florii si Paste pregateste multe surprize si evenimente frumoase pentru vizitatorii de toate varstele.

Pe toata perioada desfasurarii Targului, vizitatorii vor putea admira si cumpara produse traditionale romanesti, confectionate manual de catre mestesugari iscusiti, din diferite zone ale Romaniei. Astfel, vor fi prezentate creatii realizate prin: impletire, tesaturi inedite, sculpturi, picturi, broderii, articole ceramice, etc.
In plus, de Florii, vor fi incantati sa aiba posibilitatea de a achizitiona flori si aranjamente florale create de renumiti decoratori florali, prezenti in cadrul Targului. La aceasta prima editie vor fi organizate spectacole inedite, special pregatite, cu diverse trupe de dans si muzica romanesti: 
– Corul de copii DoReMi;
– Dansuri pentru copii – spectacol de cntec si dans popular sustinut de ansamblul “Doina”.

In cadrul Targului, vor fi desfasurate foarte multe activitati si pentru cei mici, va fi creata special pentru copii o atmosfera de poveste, unde vor putea interactiona cu personajele lor preferate, vor picta in Atelierul Iepurasului si vor participa la diferite concursuri amuzante.
Mai mult decat atat, Targul de Florii si Paste, ofera vizitatorilor posibilitatea de a fi martori la stabilirea unui nou RECORD MONDIAL, chiar la VITANTIS SHOPPING CENTER.

La Vitantis Shopping Center va asteptam sa ne pregatim de sarbatoare impreuna!

Despre Vitantis Shopping Center

Vitantis Shopping Center este situat in sectorul 4, in partea de sud-est a orasului. Centrul este plasat intre doua din cele mai mari cartiere rezidentiale din Bucuresti, Berceni (la sud) si Titan (la est). Reteaua are o pozitie excelenta, la intersectia a doua mari artere de circulatie, respectiv Splaiul Unirii din centrul orasului catre autostrada A2 (Autostrada Soarelui) si Soseaua Vitan-Barzesti, elemente majore de legatura dintre Sudul si Estul Capitalei.

Accesul principal pentru vizitatori se face pe Soseaua Vitan-Barzesti. Transportul public catre Vitantis Shopping Center este asigurat in principal de liniile de autobuze, dar si de liniile gratuite oferite.

Vitantis Shopping Center este cea mai mare retea tipica de magazine retail din toata partea de sud a Bucurestiului. Reteaua este formata din Carrefour (hypermarket), Praktiker (DIY), magazine de mobila si obiecte electrice precum si o mare galerie de cumparaturi. Prima faza a proiectului, incluzand si Praktiker, a fost terminata la sfarsitul anului 2006. Galeria de cumparaturi ofera o mare varietate de bunuri si servicii. Gama de marfuri include imbracaminte, articole de sanatate si frumusete, servicii, bauturi si racoritoare, bunuri de uz personal si pentru timpul liber. Reteaua se intinde pe aproape 80.000 de metri patrati, iar suprafata totala construita atinge aproximativ 39.110 metri patrati. Proiectul este deservit de o parcare cu 800 de locuri.

Va asteptam la Vitantis Shopping Center pentru cumparaturi, petrecerea timpului liber si nu in ultimul rand pentru distractia oferita in fiecare weekend.

Pentru mai multe informatii despre Vitantis Shopping Center va rugam accesati: www.vitantis.ro

One Comment

  1. Buna ziua!
    As dori daca se poate sa particip ca expozant la targul organizat de dumneavoastra cu sticle,, sporul casei,, lucrate manual si decoratiuni de paste.
    Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *