CARTE BUNA, Evenimente

Targul de carte, muzica si film KILIPIRIM ancoreaza la malul Marii Negre!

Pentru al doilea an consecutiv, KILIPIRIM se intoarce pe faleza Cazino din Constanta, unde timp de 30 zile, in perioada 9 iulie -7 august 2008, va oferi pasionatilor de carte, muzica si film cele mai calde aparitii editoriale si muzica buna.

KILIPIRIM debarca cu ocazia acestei editii estivale o incarcatura substantiala de peste 30.000 de carti, muzica si film, propunand – dupa conceptul binecunoscut – discounturi la toate produsele culturale si oferte speciale.
Intr-un spatiu incarcat de vibratie culturala, sub ochii lui Eminescu si in acordurile marii, lansarile de carte la timp de seara isi regasesc savoarea.Vineri, 18 iulie, orele 19.00, editura Tritonic prezinta volumele “Blestemul manuscrisului” de Bogdan Hrib/Razvan Dolea si “Castelul printesei de caramel” de Eduard Tone. Radu Paraschivescu revine cu “Inima smulsa din piept” vineri, 25 iulie, orele 18.00, pentru a o prezenta si pe “Olimpia in exil”- ultimul volum al lui Traian Ungureanu editat de Humanitas. Serile Corint sunt dedicate atat micutilor vizitatori care se vor lasa fascinati de colectia FANTASY sambata, 26 iulie, orele 19.00, cat si celor care vor sa afle mai multe “Despre frumusete”, un volum de Zadie Smith a carui prezentare va avea loc duminica, 27 iulie, orele 19.00.

KILIPIRIM, o infuzie culturala la malul marii !

Edituri participante : Humanitas, Curtea Veche, Tritonic, Nemira, Polirom, Rao, Proeditura, Corint, Prut, Trei, Litera, All, Aquila, Egmont, Erc Press, Flamingo, Vivaldi si NOI Distributie – importator si distribuitor de carte staina.

Eveniment: KILIPIRIM – carte, muzica si film /cea de-a II-a editie estivala Constanta
Tematica: targ cu discounturi
Locatie: faleza Cazino Constanta/in fata statuii Mihai Eminescu
Perioada de desfasurare: 9 iulie-7 august 2008
Program de vizitare: 10.00-14.00, 16.00-24.00
Organizator: X PO NOI – membra RTC
Intrarea libera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *