Evenimente

Târgul de carte, muzică, film si antichiati – MEGA Kilipirim ediÅ£ia a X-a 2010

ÃŽn perioada 12 – 21 Martie 2010, Galeria Dalles, îşi deschide porÅ£ile pentru cea de-a X-a ediÅ£ie a Târgului de carte, muzică, film ÅŸi antichităţi KILIPIRIM. EdiÅ£ia extinsă de anul acesta, MEGA KILIPIRIM, vine cu o ofertă îmbunătăţită de carte românească, carte de import, produse audio-video, obiecte de anticariat ÅŸi numismatică. Discount-urile pornesc de la 30% ÅŸi pot ajunge până la 70%, spre deliciul iubitorilor de cultură.
KILIPIRIM este MEGA pregătit cu ediţii de colecţie, muzică bună, fotografii din secolul al XIX-lea, antichităţi dar şi cu jocuri logice şi cărţi pentru cei mici. O prezenţă inedită o constituie primul e-book reader comercializat în România care încorporează o bibliotecă electronică în limba română. Cumpărătorii vor primi cadou un card de memorie ce conţine 101 cărţi fundamentale ale literaturii române.

Tombola Kilipirim

Nu va lipsi la această ediţie nici tradiţionala tombolă, la care sunt invitaţi să participe toţi vizitatorii târgului KILIPIRIM! La finalul evenimentului 4 câştigători vor pleca acasă cu câte 3 kg de carte corespunzatoare domeniului preferat: copii, beletristică, hobby sau business. Ei vor fi anuntati pe site-ul www.dallesrevolution.ro pe 22 martie.

Expoziţie de fotografie în cadrul Cafenelei Dalles
Cafeneaua Dalles va găzdui la etaj, în perioada târgului de carte, o expoziţie de fotografie care va cuprinde 60 de lucrări premiate de Nikon în anul 2009.

Eveniment: MEGA KILIPIRIM – carte, muzică, film şi antichităţi, ediţia a X-a
Tematica: târg cu discount
Locatie: Galeria Dalles, B-dul Nicolae Balcescu, nr. 18, intrarea prin Libraria Dalles
Perioada de desfăşurare: 12 -22 martie 2010

Program de vizitare: 10.00 – 20.00
Intrarea liberă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *