Stiri

Targul de calculatoare Multimedia 2006

Expo Arad International – directia specializata a Camerei de Comert Industrie si Agricultura a Judetului Arad – organizeaza în perioada 22 – 24 Septembrie “MULTIMEDIA 2006”, un targ de calculatoare, sisteme audio, sisteme video, website design, tehnica fotografica.

Targul se vrea a fi locul de întalnire a producatorilor si distribuitorilor de produse si solutii în domeniul tehnologiei, informatiei si comunicatiilor, foto, audio video, multimedia, website design si a reprezentantilor institutiilor de reglementare în domeniu. La MULTIMEDIA 2006, vizitatorii si cei interesati vor putea vedea solutii si aplicatii create cu scopul de a eficientiza activitatea utilizatorului, de a optimiza costurile si de a facilita comunicarea si informarea. Aici este locul unde vizitatorul poate vedea si testa solutii inovative menite sa îi sporeasca confortul din viata de zi cu zi.

Expozitia MULTIMEDIA 2006 are în componenta urmatoarele sectiuni:

Comunicatii, sectiune care reuneste principalii operatori de telefonie, furnizorii de servicii

Internet si transfer de date, furnizorii de echipamente si solutii în domeniul comunicatiilor;

Solutii digitale IT, audio si video, produse electronice, sectiune dedicata furnizorilor de solutii digitale pentru birou, de solutii complete IT, audio-video si multimedia;

Salon fotografie- sectiune dedicata fotografiei digitale si artei fotografice, care reuneste producatorii si distribuitorii de aparatura foto digitala si tehnologie de procesare si prelucrare a imaginii fotografice;

Solutii IT&C, software, servicii si aplicatii pentru afaceri, unde vor fi prezentate solutii pentru companii din diverse domenii de activitate, statii GPS.

Prin oferta sa variata, MULTIMEDIA 2006 raspunde tuturor celor pasionati de inovatiile acestui domeniu.

Pe toata durata targului transportul va fi gratuit pe traseul Podgoria- Gara CFR- UTA- Fortuna – Expo Arad International.

Bilet de intrare: 2 Ron

PROGRAM DE VIZITARE:
Vineri 22.09.06, Sambata 23.09.06 – orele: 11.00- 19.00
Duminica 24.09.06 – orele 9.00 – 16.00

Sursa: PC Forum.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *