LifeStyle

Targul de adoptii animalute din Parcul Obor

Catei si pisici in cautare de familii iubitoare va asteapta alaturi de voluntarii Asociatiei ROBI la targul de adoptii din Parcul Obor, in aceasta sambata, cu incepere de la orele 12.

Daca va hotarati sa adoptati un catelus sau o pisicuta, este necesar sa aveti la indemana buletinul in original.. Adoptiile se incheie exclusiv pe baza unui contract de Donatie-Adoptie! Prin semnarea contractului, noul dumneavoastra prieten va putea fi identificat cu usurinta. In cazul in care, din diferite motive, realizati ca alegera facuta nu este conforma cu asteptarile dvs, contractul va ofera posibilitatea de a returna animalutul Asociatiei. Mai mult, in baza acestui contract beneficiati de sterilizare gratuita.
Campania are ca obiectiv gasirea unor camine permanente pentru animalele fara stapan, abandonate sau salvate din situatii extreme, dar si informarea si educarea populatiei privind ingrijirea si cresterea animalelor de companie. Este extrem de important ca lumea sa inteleaga ca diminuarea numarului de animale aflate pe strada reprezinta responsabilitatea fiecaruia dintre noi. Acesta este si motivul pentru care Asociatia ROBI ii sfatuieste de fiecare data pe toti cei care adopta animale si pe cei care au posibilitatea, sa sterilizeze aceste animale, astfel ajutand la prevenirea inmultirii necontrolate a acestora.
***Asociatia isi rezerva dreptul de a amana inceperea targului de adoptii din parcul Obor in cazul in care conditiile meteorologice o impun. Targul va fi reluat in aceeasi locatie si la aceeasi ora in sambata urmatoare.
****Evenimentul din Parcul Obor se desfasoara cu sprijinul Primariei Secorului 2 (ADP Sector 2)

Imagini de la Targul de adoptii, aici:

http://www.4animals.ro/galerie_imagini/4_04_2009/index.html

Asociatia pentru protectia animalelor Robi este o organizatie constituita ca persoana juridica romana de drept privat, fara scop lucrativ, nonguvernamentala, apolitica, filantropica si independenta de orice organizatie de stat sau privata.
Asociatia-ROBI are drept scop protectia animalelor, in mod special a celor de companie: caini si pisici.
Membrii asociatiei isi desfasoara activitatea exclusiv pe baza de voluntariat (in cadrul asociatiei nu exista salariati).

Bucuresti, str. Ilie Oprea nr. 20B, sector 4
e-mail: (Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)

www.4animals.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *