Evenimente

Targul Anticarilor 1-2 Martie 2008

Targul Anticarilor Rom-Antique se afla la cea de-a XXVIII-a editie si ne face placere de a va comunica ca aceasta manifestare se bucura de un interes atat pe plan national cat si international, numarul vizitatorilor crescand de o editie la alta. Sub aceeasi cupola veti putea gasi aproximativ 70 de galerii de arta si colectionari particulari.  Respectand traditia vom incerca cu ajutorul expozantilor sa aducem si la aceasta editie obiecte inedite, altele decat la editiile precedente, pentru a delecta iubitorii de arta.

In decursul anilor s-a constatat o crestere a interesului romanilor pentru obiecte de arta autentice, pentru eleganta si rafinament. Piata obiectelor de arta de la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului XX a devenit astazi deosebit de activa, in plina dezvoltare, plasand Bucurestiul in randul capitalelor lumii.

Cauti un cadou special pentru o persoana draga? Vrei sa-ti completezi colectia cu un tablou anume? Vrei sa-ti decorezi casa in stil clasic? Sau esti pur si simplu interesat de piata antichitatilor din Romania?  Vino la  Targul Anticarilor la World Trade Plaza- Sofitel  1 si 2 Martie 2008 Ore de vizitare: 10.00-18.00
Adresa web: http://www.wtcb.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *