Evenimente

Targ de Valentines Day intre 4-14 februarie la AFI Palace Cotroceni

EXPOMALL Megafun, spatiul expozitional pemanent din cel mai mare centru comercial al Capitalei, va fi timp de 11 zile locul unde cei care asteapta cu nerabdare sarbatoarea dragostei pot gasi cadoul perfect pentru persoana iubita

Valentines Day, sarbatoarea preferata a indragostitilor si nu numai a lor, va tine capul de afis timp de 11 zile, intre 4 si 14 debruarie 2010, la EXPOMALL MEGAfun, spatiul expozitional permanent deshis la AFI Palace Cotroceni, cel mai mare si mai modern centru comercial din Bucuresti. Simbolurile dragostei, sub toate formele si pentru toate gusturile, vor fi omniprezente, pentru ca fiecare indragostit sa poata gasi la Targul de Valentines Day cadoul potrivit pentru persoana iubita.
Ursuleti de catifea, inimi inscriptionate cu juraminte de amor, ciocolata fina, bomboane colorate, vinuri alese, flori in buchete inmiresmate, oferte de turism dintre cele mai romantice, carti si CD-uri pe gustul indragostitilor, sunt doar o mica parte din oferta cu care firmele expozante ii vor incanta pe vizitatorii care trec pragul AFI Palace Cotroceni.
In plus, organizatorii au pregatit si o serie de surprize, premii si concursuri promotionale, precum si intalniri cu vedete indragite din showbiz-ul romanesc.
Pentru toti cei care asteapta cu nerabdare sarbatoarea dragostei si vor sa aleaga cadoul perfect, solutia ideala este Targul de Valentines Day, organizat intre 4-14 februarie, la etajul I al AFI Palace Cotroceni.

Seria targurilor si expozitiilor cu vanzare de la EXPOMALL MEGAfun va continua pe tot parcursul anului 2010. In programul pregatit de initiatorii proiectului, companiile PLUS MEDIA si SMART MARKET ADVERTISE, se regasesc atat targuri dedicate unor momente speciale (Valentines Day, 1-8 Martie, 1 Iunie, Craciun, etc), cat si evenimente dedicate unor domenii de maxim interes precum imobiliare, turism, nunti, gadget-uri sau wellness. Companiile interesate pot gasi un calendar expozitional complet si informatii privind tarifele practicate pe site-ul EXPOMALL MEGAfun (www.expomall.ro)
EXPOMALL MEGAfun, un proiect dezvoltat de companiile PLUS MEDIA si SMART MARKET ADVERTISE, este primul spatiu profesionist dedicat targurilor, expozitiilor cu vanzare si organizarii de evenimente de promovare, situat intr-un centru comercial si disponibil pe toata durata anului. Spatiul expozitional este amenajat si are o suprafata de 750 de metri patrati, fiind situat la etajul intai al AFI Palace Cotroceni, deasupra locatiei hypermarketului Real si in imediata apropiere a cafenelelor si a cinematografului IMAX, o zona care se bucura de un mare aflux de vizitatori. In perioada Sarbatorilor de Iarna, traficul in AFI Palace Cotroceni a depasit frecvent 100.000 de persoane pe zi.

ExpoMall MegaFun

http://www.plusmediacom.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *