LifeStyle

Targ de covoare 10-12 aprilie 2009

In perioada 10 -12 aprilie isi va deschide portile cea de-a V-a editie a celui mai mare Targ de Covoare din Bucuresti, devenit o traditie de-a lungul ultimilor 2 ani.

Targul de covoare se desfasoara in perioada 10, 11, 12 aprilie si este organizat de CASA VOGUE, cel mai mare show-room de covoare si decoratiuni interioare din Bucuresti in colaborare cu Incov, Moldabela, Covoare Ungheni, Basarabia Grup, Atlantik.

Pe perioada targului vor fi oferite vizitatorilor 20.000 de metri patrati de covoare, peste 2000 de modele si peste 500 de combinatii de culori la o gama variata de dimensiuni si MARI REDUCERI DE PRETURI. 

Covoarele sunt fabricate atat din lana 100%, lana cu matase cat si din polipropilena, frezate manual, tratate antistatic, antimolii, anti incendiu. Toate colectiile se impun prin culori vesele, modele geometrice armonios imbinate dar prin motive florale care sa se preteze oricarui interior, de la classic la modern. 
De asemenea colectiile noastre cuprind covoare, mochete si traverse pentru spatii de birouri si show-room-uri, hoteluri sau sali de conferinte, care pot transforma spatiul unde va desfasurati activitatea intr-un loc placut si primitor pentru angajati, parteneri sau clienti.

Pot fi produse chiar si comenzi speciale, personalizate cu logoul companiei, portrete sau alt tip de personalizare.

Colectiile de covoare ce vor fi expuse sunt tesute la fabrici cu o vasta experienta in domeniul producerii covoarelor, care au demonstrat in timp calitatea produselor. Promovam branduri de traditie, care ofera garantia calitatii, originalitati si a finetei executiei, avand o vasta experienta in producerea covoarelor. 
Astfel, la targ vor fi expuse covoare din colectiile mai multor producatori: Incov, Moldabela, Covoare Ungheni, Basarabia Grup, Atlantik.

Pe perioada celor 3 zile de targ, fiecare cumparator va primi un cadou din partea Casa Vogue, iar din ora in ora se vor organiza tombole cu surprize . 

Cea dea V -a editia a Celui mai mare Targ de Covoare din Bucuresti isi propune sa va confirme ca reprezinta o manifestare inedita care ofera idei si solutii de amenajare interioara, asigurandu-va confortul si buna dispozitie pentru sarbatori.

In perioada 10-12 aprilie la Targul de Covoare, Casa Vogue iti ofera confortul, iar confortul determina Stilul!

Casa Vogue este un salon de decoratiuni interioare care ofera o gama variata de covoare, perdele si textile.  

Adresa: Complexul Comercial Flipper
Bucuresti, Sector 6
Str. Valea Oltului nr.199-201
Colt cu B-dul. Timisoara
Tel:021 444 0140, 0723 243 281
Transport public: Tramvaie 47,8,25
office@patzany.ro 
http://www.targdecovoare.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *