Stiri

Tara Fashion va imbraca online

Tara invita toti cititorii OKey.ro pe magazinul sau online: www.tarafashion.ro. Site-ul va ofera o colectie variata de haine, destinate sa satisfaca si cele mai exigente gusturi in materie de moda. Indiferent daca doriti o tinuta office, casual sau chic, puteti alege din cele 5 categorii de produse (bluze & camasi, pantaloni, jachete, sacouri, fuste) grupate in 4 stiluri: casual citadin, alb si negru, denim chic si office. Toate produsele modele unice, serii limitate, de o calitate deosebita, practice, comode si mult mai ieftine decat oferta similara existenta in magazine.
Tara Fashion OnlineTot ce aveti de facut este sa va asezati confortabil in fata calculatorului, sa vizitati pe paginile cu produse, sa alegati ceea ce va place sau ceea ce aveti nevoie si apoi sa comandati. In plus, magazinul este deschis non-stop, sapte zile din sapte, 365 de zile pe an.
Procedura de comanda este simpla, iar toate alegerile sunt la indemana voastra. Doresti sa optezi pentru plata cu cardul sau pentru plata ramburs? Doresti sa primesti coletul in regim de transport rapid sau posta normala? Tot ce trebuie sa faci este sa bifezi optiunea care te avantajeaza.

Mesajul de la Tara vine in urma articolului nostru legat de magazinul La Femme >>

Tara este o marca a Scarlett Clothing International, cunoscuta pe piata romaneasca ca producator si distribuitor de confectii. Firma Scarlett a fost fondata in 1997, cu 80% capital romanesc si 20% capital britanic si si-a inceput activitatea cu confectii pentru export, lucrand pentru Etam, TopShop, Dorothy Perkins, C&A, Bay Trading, Freemans, Naf-Naf, Oasis, H&M. In prezent Scarlett produce atat confectii pentru export cat si liniile proprii de vestimentatie “Tara Collections”.