RETETE CULINARE

Tagliatelle cu spanac, mascarpone si parmezan – a la Jamie

Ingrediente: 455 g tagliatelle, ulei de masline, 2 linguri de unt, 2 catei de usturoi, tocati marunt, jumatate de nucsoara, proaspat rasa, 400 g frunze de spanac, bine spalat si tocat, sare de mare, piper proaspat macinat, 120 g smantana, 150 g mascarpone, 2 pumni de parmezan proaspat ras.

Preparare: Intr-o cratita mare cu apa fiarta cu sare se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Intr-o tigaie mare puneti untul, ulei de masline, usturoiul si nucsoara. Adaugati spanacul si caliti-l timp de 5 min. Se adauga sare si piper dupa gust, smantana si mascarpone, apoi un polonic din apa in care au fiert pastele. Se dau intr-un clocot.
Pastele fierte se amesteca in sosul de spanac, se adauga parmezan, se amesteca bine si se servesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *