Despre copii, Evenimente

Tabăra „Sigur.info navighează în Perimetrul Verde”, organizata de Kaspersky Lab si Salvati Copiii

Organizația Salvaţi Copiii, alături de Kaspersky Lab România, va organiza în perioada 31 august – 6 septembrie, în localitatea Ighiu din judeţul Alba, tabăra tematică „Sigur.info navighează în Perimetrul Verde”.

Tabăra se va desfăşura sub forma unor workshop-uri zilnice, la care vor participa cei mai activi voluntari Salvaţi Copiii din Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Oradea, Suceava şi Craiova, care au fost implicaţi în acţiunile de informare organizate anul acesta în cadrul campaniei Sigur.info. Rolul acestor activităţi este de a-i pregăti şi familiariza pe voluntari cu cele mai importante noţiuni referitoare la siguranţa mediului online şi la metodele de protecţie în lumea virtuală.

„Oricât de mult am încerca să ignorăm acest aspect, lumea virtuală se confruntă cu multiple ameninţări reale”, a declarat Teodor Cimpoeşu, Managing Director, Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Prin intermediul workshop-urilor vrem să-i învăţăm pe voluntarii Organizaţiei Salvaţi Copiii ce însemnă să ai un computer protejat şi cum să-l menţii astfel într-un mediu online departe de a fi prietenos”, a completat Cimpoeşu.

Citeste pe larg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *