LifeStyle

Tabara medievala Arbanasi

Desi nu am inventat inca masina timpului, ne place sa calatorim in timp. Alaturi de noi, copiii vor ajunge in timpuri in care oamenii isi traiau viata calauziti de valori si idealuri inalte, in tinuturi de legenda cu eroi de basm.In tabara de la Arbanasi, copiii vor imbina utilul cu placutul: isi for face prieteni, se vor juca si se vor intalni cu situatii inedite in fiecare zi.

Tabara Arbanasi Buzau

Prin jocuri, ateliere, programe recreative, copiii vor evada din lumea reala intr-un timp de poveste. Micutii vor fi inconjurati de decoruri medievale si vor primi costumatii (rochii de domnite, vesminte de cavaleri, coifuri, scuturi cu insemne heraldice) cu ajutorul carora ii vom transforma pe micuti in cavaleri si printese.
Echipa noastra de profesionisti va fi alaturi de copii pe tot parcursul taberei. Suntem oameni care pun mult suflet in ceea ce fac, iubim copiii si dorim sa le impartasim din pasiunea noastra pentru arta si tainele medievale.

Obiective
Tabara Medievala de la Arbanasi va fi o experienta unica, in care copiii vor evada din lumea jocurilor pe computer si a valorilor materiale, si vor ajunge intr-un timp de poveste. Micutii se vor imprieteni si vor invata ce inseamna: onoarea, curajul, daruirea pentru un ideal si lectiile pe care ni le-a lasat istoria nationala si oamenii care au facut istorie.

Descrierea proiectului
Tabara Arbanasi este inconjurata de peisajul minunat al Muntilor Buzaului, fiind asezata pe Valea Slanicului (afluent al raului Buzau), la o altitudine de 700 m. Departe de asfaltul incins si zgomotul oraselor, tabara de la Arbanasi este inconjurata de pajisti, paduri de foioase si de conifere, fiind un loc ideal de relexare al mintii si al trupului.

Cazare: camere (de 3, 4, 5 paturi), fiecare cu baie proprie.

Perioada

Seria  16 iulie  –  22 iulie
Seria a II-a  23 iulie  –  29 iulie
Seria a III-a  30 iulie  –  05 august
Seria a IV-a  06 august  –  12 august
Seria a V-a  13 august  –  19 august
Seria a VI-a  20 august  –  26 august
Seria a VII-a  27 august  –  02 septembrie

Participanti: copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani.

Numar de participanti pe serie: 30.

Pentru mai multe detalii si organizare : 0788 24 00 64 / 0729 290 804

… si copilul tau merita ceva deosebit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *