LifeStyle

Superbebe Tv revine la Romantica

Angelina Jolie, Madonna sau Mihaela Radulescu? Cine este cea mai populara mamica din showbiz? Aflati in premiera la Superbebe TV, in prima editie din noul sezon. Duminica, 14 septembrie, de la orele 14.00, gazda tuturor mamicilor, taticilor si bunicilor, Tana Pazara va prezenta la Romantica in premiera si in exclusivitate primul interviu cu cel mai tanar star rock din lume.

Cine este el? Are trei ani si il cheama Leon si este fiul Mihaelei Cernea. Telespectatorii vor vedea la “Superbebe Tv” povestea unei superfamilii de artisti, in cateva minute. Si tot la Romantica, viitoarele mamici vor afla totul despre sarcina toxica. Adelina Elisei are sarcina toxica. Iar doamna Chivu nu este singura gravida care sufera. 8% din femeile insarcinate prezinta simptomele bolii. Pentru ele, am aflat metodele cele mai eficiente de prevenire si tratament.

95% din nou-nascuti au nopti albe in primele trei luni de viata din cauza colicilor. Astfel, cei mai buni medici pediatri vin la Roamntica pentru a vorbi despre trucurile babesti si tratamentele medicale pentru un somn fara dureri de burtica.
“Superbebe TV” este un magazin TV despre ipostaza deosebita si magica a vietii – aceea de a fi parinte. Telespectatorii Romantica vor putea urmari, duminica de duminica, o emisiune cu o gazda-mamica inventiva, curioasa si “de incredere”- care “vinde” cele mai noi trucuri, descoperiri, noutati despre si pentru cei mici, parinti si bunici. “Superbebe TV” este un program in care un superbebe (in fiecare editie altul ) apare intr-o ipostaza inedita, aceea de interviator al unei vedete-mamica sau viitoare mamica. Preconceptia, nasterea, cresterea si ingrijirea celor mici sunt doar cateva teme care vor fi abordate in noua emisiune Romantica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *