LifeStyle

Super Integrame

Luna februarie aduce inca o noutate de la BURDA ROMANIA. Se lanseaza in familia revistelor PRACTIC revista PRACTIC Superintegrame. Cu un continut atractiv si distractiv PRACTIC Superintegrame raspunde cerintelor cititorilor de petrecere a timpului liber in mod instructiv si amuzant. Revista Superintegrame pentru tine si familia ta contine 100 de pagini cu integrame si careuri care pot fi impartasite cu intreaga familie.
Ceea ce este deosebit la Practic Superintegrame sunt rubricile speciale care testeaza cunostintele cititorilor pe diverse teme cu scopul de a gasi cuvantul cautat. Revista noastra va pune la incercare cunostintele generale, testeaza cat de actuali sunteti in ceea ce priveste stirile despre viata vedetelor autohtone si internationale, va testeaza priceperile culinare si aptitudinile sportive.

superintegrameIn plus, in paginile reviste veti gasi glume, jocuri si teste psihologice, iar la final aveti toate solutiile pentru verificare.

Cu aparitie periodica din doua in doua luni si un pret de 5,99 lei, revista este tiparita in 20.000 exemplare / numar.

Familia de reviste PRACTIC s-a extins in ultimii ani ajungand la acest moment la opt publicatii: Practic in bucatarie, Practic Idei pentru casa, gradina si apartament, Carticica Practica, Draga mea pentru copii, Practic Sudoku, Practic Sanatate, Practic integrame si, proaspat lansata: Superintegrame.

Toate aceste reviste se situeaza in topul preferintelor cititorilor. Practic in bucatarie ramane dupa peste 10 ani de la lansare cea mai cumparata si cea mai citita revista din Romania.

Istoria companiei BURDA incepe acum 100 de ani. Inceputa atunci ca o afacere de familie specializata pe tiparituri, Hubert Burda Media a ajuns sa fie o companie de top europeana, prezenta in mai multe domenii, de la editare de publicatii de succes, pana la productii radio si tv, webhosting, marketing direct.

Pe plan national, Burda Romania este prezenta pe piata din 1999, tiparind acum peste 20 reviste periodice, care acopera o larga arie de interes, de la reviste pentru femei, pentru copii, reviste pentru amenajari sau reviste culinare. Cumulat, numarul romanilor care citesc lunar publicatiile editate de Burda Romania ajunge la aproape 5 milioane de cititori. Asta inseamna simplu ca unul din 4 romani citeste in fiecare luna unul din titlurile de succes ale companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *