RETETE CULINARE

Supa cu oua

Incelzesc putin ulei intr-o oala adanca. Adaug 3 catei de usturoi tocati marunt, inainte ca uleiul sa fie foarte incins. Apoi adaug 1 la apa, sare si piper, apoi alti 3 catei de usturoi tocati marunt. Se acopera cu capac si se lasa la foc mic. Cand da in clocot se sparg 6 oua proaspete direct in supa, apoi se lasa sa fiarba la foc foarte mic.

supaou

Intr-un castron se pune o cana de faina care se amesteca foarte bine cu un ou, si 0 ceasca de smantana, apoi putin lapte.
In oala de pe foc se adauga 2 linguri otet din vin, apoi compozitia de faina cu ou si smantana, amestecand cu grija sa nu se sparga ouale dar sa se amestece bine cu supa.
Se serveste fierbinte, decorata cu usturoi verde tocat marunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *