LifeStyle

Summer Camp – tabara pentru copii

Tabara varaVine vara, ne gândim la vacanţă, distracţie, natură, prieteni, noi experienţe. Este timpul pentru Summer Camp, este timpul să creăm noi amintiri. Aflată la a doua ediţie, tabăra Summer Camp 2007 işi păstrează locaţia şi programul, aducând în program şi câteva elemente noi: cursuri de engleză, noi jocuri de echipă, un nou site, premii şi multe alte surprize.

Ca ÅŸi anul trecut, am pregatit pentru copilul tău o sumedenie de activităţi interactive: Călărie, tir cu arcul, ateliere ‘Fun Science’, olărit, drumeÅ£ie, orientare cu busola, bal mascat, foc de tabără, lecÅ£ii de engleză, multe jocuri de echipă ÅŸi distracÅ£ie pe măsură. Summer Camp este o tabără de vară interactivă, destinată copiilor cu vârste cuprinse între 7 ÅŸi 12 ani.

Locaţia de desfăşurare este Cabana Cumpăna, Munţii Făgăraş, locaţie fascinantă, aflată la 840 m altitudine, fiind înconjurată de un peisaj feeric dominat de măreţia celor mai înalţi munţi din România.
Anul acesta, tabăra se organizează pe parcursul a 7 zile(6 nopţi), între 29.07.2007 şi 04.08.2007 având ca şi participanţi 45 de copii din Bucureşti şi nu numai.

Organizarea este foarte strictă, 6 oameni cu experienţă vor lucra la buna desfăşurare a taberei (3 profesori, 1 medic, 2 organizatori).

Pentru detalii referitoare la programul detaliat al taberei, tarif şi modalităţi de înscriere, vă invităm să vizitaţi site-ul www.summer-camp.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *