Concerte

Summer Break 2008 – Open Air Festival

Skunk Predatorz si AC Urban Vision prezinta a patra editie a festivalului anual independent Summer Break. Scopul Festivalului este de a promova arte urbane contemporane prin sunet, imagine si alte forme de exprimare intr-n context extra-urban, lipsit de constrangeri si sabloane creative. Evenimentul constituie o platforma comuna de confluenta intre artisti consacrati si debutanti, atat din tara, cat si din strainatate. Timp de trei zile, Camping Strei (Simeria Veche – judetul Hunedoara) va gazdui peste 40 de artisti – dj, vj, acturi live – care vor performa pe doua scene dedicate. Vibratii pozitive si energie, emise de ritmuri intre 100 si 180 bpm, dublate de calatorii vizuale si light deco intr-un cadru ospitalier si natural.
Locatia va avea o arie pentru stencil/grafitti, skateboarding si alte sporturi. Campingul si facilitatile acestuia sunt gratuite.

Activitati

Summer Break inseamna mai mult decat muzica. De aceea ne-am propus o serie de activitati alternative in timpul zilei care incearca sa popularizeze atat exprimari artistice urbane contemporane, cat si sporturi care se pot practica in camping.
LABYRINTH By Bubbles & Flowerstepper. Un loc unde iti poti antrena mintea descoperind cea mai scurta cale spre iesire, poti sa te joci cu prietenii si cu siguranta va fi o experienta placuta, fie in timpul zilei sau seara.
SKATE RAMP & SPORTS Gazduit de Project13.RO si Liga Skate Deva.
Skateboarding-ul e unul din cele mai populare sporturi urbane. Am pregatit o arie speciala pentru cei care nu si-au putut lasa acasa placile si vor sa-si demonstreze calitatile. Pe langa skate, incurajam orice manifestare sportiva practicabila pe teritoriul campingului – aduceti-va hacky sacks, frisbee si orice va poate pune in miscare intr-un mod constructiv si colectiv.
In ziua de sambata va avea loc Summer Break Skate Jam, un concurs pentru participantii la festival si nu numai. Probe: ‘Best Run’ la Rail & Grind Box si Free Session pe mini-ramp si ‘Best Trick’ (cel mai bun trick din concurs). Premii in valoare de 2500 RON, constand in echipament si articole
GRAFFITI DEMO SESSION cu Karm (Timisoara), Guestu & Munk180 (Oradea), Gamee One (Deva), Nego (Deva), Etic & Nab (Alba Iulia).
Conform Wikipedia, graffiti poate fi orice – de la cateva zgarieturi pe un perete, pana la picturi elaborate. Traim in viteza, intr-o epoca in care tastatura a luat locul penitei si vopseaua cel al acuarelei. Graffiti-ul constituie un mijloc de exprimare al noii generatii, aflat la granita dintre arta si vandalism. Poate comunica mesaje sociale sau politice si este folosit ca unealta in street advertising, destul de des in ultimii ani. Pentru altii reprezinta o forma de arta care se expune in galerii specializate. Exista curente, stiluri si artisti recunoscuti international pentru asta, exista carti si presa dedicata. La Summer Break, puteti urmari in actiune si interactiona cu cativa tineri artisti romani care isi vor demonstra creativitatea si tehnicile timp de doua zile intr-un spatiu dedicat. Ne-am propus sa reabilitam estetic un depozit de unelte prin patru graf-uri avand ca tema ‘Summer Break’.
Do It Yourself STENCILS cu MoonPatrol (Resita).
‘Stencil’ inseamna sablon. Am pregatit mai multe sabloane tematice pe care puteti sa le decupati si sa le imprimati in spatiul amenajat special sau pe tricouri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *