Concerte

Sugababes, concert in Bucuresti la Orange PrePay Music Party

Sugababes, una dintre cele mai de succes trupe feminine din Marea Britanie, canta la Bucuresti pe scena Orange PrePay Music Party. Petrecerea va avea loc marti, 3 iunie incepand cu ora 19:30, la Complexul Sportiv Iolanda Balas Söter – baza sportiva de langa Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf. Orange PrePay Music Party este o petrecere-eveniment pentru clientii PrePay Music. Toti clientii Orange PrePay care au activat planul tarifar PrePay Music isi pot ridica din orice Orange shop invitatia de doua persoane la PrePay Music Party. Clientii care cumpara un pachet nou PrePay Music vor primi invitatia la petrecere odata cu achizitionarea pachetului.

Incepand din 23 mai, clientii Orange gasesc un mini-site Sugababes in portalul Orange World din care pot descarca wallpapere, tonuri de apel, melodii si pot viziona videoclipuri ale trupei. Clientii PrePay Music pot descarca peste 33 de melodii Sugababes din sectiunea Music Store a portalului Orange World, la un tarif special cu 30% reducere, de 1,12 EUR+TVA pe melodie.

„Muzica este o prioritate pentru noi. Astfel, Orange abordeaza muzica printr-un concept integrat care imbina produse dedicate precum PrePay Music, o gama larga de telefoane cu capabilitati multimedia si continutul muzical digital din Orange World si www.orangemusic.ro, cu divertismentul live, prin organizarea de concerte cu cele mai bune trupe ale momentului”, a declarat Thierry Millet, Director Comercial Orange Romania.

Sugababes sunt un trio format in 1998, castigator al BRIT Awards. Formula actuala le include pe Keisha Buchanan, Heidi Range si Amelle Berrabah. Numai in Marea Britanie Sugababes au vandut peste 5 milioane de discuri. Au scos 21 de single-uri (6 dintre acestea au ajuns pe locul 1 in Marea Britanie), 6 albume si au avut mai multe piese de top 10 decat orice alt grup feminin de la The Supremes, Destiny’s Child, Eternal si Bananarama incoace. Sugababes sunt unul dintre putinele grupuri care au avut 5 albume ce au urcat in top 3. Odata cu ‘About You Now’. Sugababes au devenit singura trupa feminina care a ocupat prima pozitie simultan in topul de single-uri, albume si download-uri. Sunt cunoscute pentru hituri precum ‘About You Now’, ‘Push the Button’, ‘Freak like Me’, ‘Overload’, ‘Round Round’, ‘In the Middle’, “Hole in the Head”, ‘Red Dress’ sau ‘Denial’.

despre Orange Romania

Orange este lider de piata in Romania cu 10,010 milioane de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume.

La sfarsitul primului trimestru al anului 2008, Orange Romania a avut venituri de 307 milioane de euro, in crestere cu 8,4% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Pentru a fi aproape de clienti, Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 78 de magazine in toata tara.

Orange Romania se remarca prin cea mai larga acoperire a retelei si performante excelente in serviciile de asistenta oferite clientilor. Orange inseamna dorinta de a crea un viitor mai bun si de a oferi o experienta de comunicare cat mai simpla si mai intuitiva. Orange inseamna mai mult decat tehnologie, telefonie mobila sau retele GSM, este un brand creat pentru a facilita comunicarea intre oameni si a aduce valoare comunitatilor in care opereaza. Grupul France Telecom are o strategie de responsabilitate sociala corporativa bine definita, prin care ne asiguram ca activitatea noastra se desfasoara intr-o maniera responsabila.

Pentru mai multe informatii puteti accesa www.orange.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *