AUTO

Succes in CNVC – Dunlop 2010 pentru pilotul Paul Andronic

Campionatul National de Viteza in Coasta – Dunlop 2010 a trecut de a doua jumatate a anului competitional, lupta pentru pozitiile fruntase devenind din ce in ce mai ascutita. Pilotul Paul Andronic si echipa Autotehnica se indreapta catre un nou succes la finalul sezonului. Dupa etapele IX si X desfasurate la Alba Iulia, in clasamentul grupei H continua sa conduca Paul Andronic.

Trecand in a doua jumatate a anului competitional, etapele de la Alba Iulia devin mult mai importante pentru pilotii situati pe primele pozitii ale clasamentelor, castigatorii putand lua un avans important pentru titlu. Pilotul Paul Andronic si echipa Autotehnica au facut, in pauza competitionala, o revizie completa masinii de concurs, fiind pregatiti si obtinand noi rezultate bune in aceste etape.

Pentru Paul etapele de la Alba Iulia au reprezentat: “o noua gura de oxigen pentru finalul de sezon care se va anunta destul de strans. La Open primul loc este clar ocupat de Lucien Hora, pozitia secunda fiind inca in joc. La grupa H am convingerea ca voi obtine pana la final pozitia suprema. Pe traseul de la Straja m-am asteptat la o competitie spectaculoasa, pe un traseu foarte bun pentru a dovedi ceea ce poate masina in acest moment. Cele doua zile de concurs mi-au confirmat asteptarile si ma bucur ca am reusit sa obtin niste timpi buni, definitorii pentru traseu. Ramane doar sa ne pregatim pentru urmatoarele etape si sa ne mentinem acolo unde ne este locul – pe pozitiile fruntase.”

Pentru Paul Andronic urmeaza etapele XI si XII ce se vor desfasura la Ranca intre 10 si 12 septembrie, obiectivul fiind ca si pana acum obtinerea titlului la grupa H si pozitionarea pe locul secund la Open.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *