CARTE BUNA, LifeStyle

Studiul China – cartea alimentatiei corecte

Ce stiu 100.000 de cititori, iar tu nu? (Oricum, esti foarte aproape sa afli.) Åžtiinta este clară. Iar rezultatele sunt verificate. Schimbarea dietei reduce substanÅ£ial riscul de cancer, diabet, boală coronariană ÅŸi obezitate. Cartea ‘Studiul China’ va fi lansata sambata, 21 aprilie, in Bucuresti – Cernica.

Cartea Studiul China este cel mai cuprinzator studiu asupra nutritiei. Un adevarat volum la 480 de pagini, dupa cateva decenii de cercetari, lucrarea este un best-seller in America si in lume, fiind vanduta in peste 100.000 de exemplare.

Cartea ofera argumente stiintifice, dar in acelasi timp usor asimilabile de cititorul obisnuit, conform carora vegetarianismul este nu doar optiunea ideala, dar si cea mai sigura pentru sanatate.

In anul lansarii – 2005 – in America a primit premiul de ‘cartea anului’ din partea editorilor revistei
de informatii vegetariene VegNews Magazine. Publicatia New York Times a scris: „Studiul poate fi considerat Grand-Prix-ul în epidemiologie”.

Lansarea va avea loc sambata, 21 aprilie, in capela Institutului Teologic Adventist din Cernica, Bucuresti, fiind editata de Casa de Editura Advent, Rm. Valcea in colaborare cu Clinica Medinvest, Buzau.
Alte detalii despre carte, autori, aprecieri, media gasiti la www.studiulchina.ro

Cartea a fost deja citita si apreciata de diferite personalitati din lumea medicala si sanatate: CSMPR Herghelia, Florentina (Prima TV), Dr. Virgil Stroescu si altii.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *