Evenimente

Stripperii spanioli ''LOCO BOYS'' fac furori de Ziua Femeii la Sala Palatului

VreauBilet si Universal Entertainment prezinta un spectacol unic in Europa, un show incendiar de striptease masculin, cu renumita trupa din Spania – LOCO BOYS!

De Ziua Femeii, 8 Martie, nu ratati cadoul special, “Male Striptease Show with LOCO BOYS “, la Sala Palatului din Bucuresti, ora 19:00!
In deschidere, un concert de exceptie dedicat de asemenea femeilor, in interpretarea celei mai calde voci spaniole – Tony River in premiera in Romania.

Cei 8 LOCO BOYS, extrem de frumosi,ce au castigat cele mai mari concursuri de striptease din lume, vor prezenta un show inedit dedicat femeilor non-conformiste din Romania.
Un spectacol ce imbina numere de magie si numere clasice ( gen Fantoma de la Opera) cu o coregrafie realizata de Alex de Marco si opt trupuri superbe ce intrupeaza visul oricarei femei…

Inca mai aveti timp pentru a va achizitona biletele pentru cel mai spectaculos show de striptease masculin din ROMANIA!

Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete a Salii Palatului, Unirea Shopping Center et.2, Carrfefour Feeria si Carrefour Orhideea, sau le puteti comanda online pe site-urile www.vreaubilet.ro.

VREAU BILET & UNIVERSAL ENTRTAINMENT
events.nico@yahoo.com
http://www.vreaubilet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *