Evenimente

Stripperi fierbinti pentru fete fierbinti: Tony Valentine’s Girls Night Out se muta la Bamboo, pe 8 martie

Spectacolul Tony Valentine’s Girls Night Out, cu fostii membri ai trupei de striptease masculin Chippendales se muta in Club Bamboo, pe 8 martie, cu acces de la ora 20.00. Barbati focosi se dezbraca pentru femeile lipsite de inhibitii, intr-un show incendiar si provocator. De Ziua Femeii, in Club Bamboo atmosfera se incinge!

Tony Valentine a inceput sa lucreze ca dansator profesionist in 1979. Si-a alcatuit propria echipa de dansatori si a facut turul Statelor Unite ani la rand, mai intai ca dansator si coregraf, apoi ca manager si proprietar al spectacolului. A strabatut Europa si Asia in turneu. Cand, in 2002, la cererea publicului, managementul faimoasei trupe Chippendales a decis sa ofere fanelor si turnee in Statele Unite, l-au subcontractat pe Tony Valentine sa conduca franciza East Coast Chippendales (exista de asemenea o franciza West Coast, condusa de Scott Shelton).

Patru trupe Chippendales au aprins an de an imaginatia femeilor amatoare de petreceri nebune: un grup strabatea Europa cateva luni pe an, o alta echipa de dansatori sustinea un show permanent in Las Vegas, iar East Coast si West Coast Chippendales onorau toate cererile din America De Nord.

Sapte ani la rand, East Coast Chippendales au vizitat jumatea de Est a Statelor Unite, sustinand peste 120 de reprezentatii pe an in cluburi de noapte si cazinouri; au calatorit in Hawaii, Alaska, Islanda, Canada, Curacao, Trinidad si Puerto Rico. La sfarsitul anului 2009, managementul Chippendales a decis sa nu reinnoiasca contractele de franciza. Din 2010, fostii membri Chippendales, aceiasi dansatori super sexy, strabat continentele sub numele de Tony Valentine’s Girls Night Out.

Biletele la pretul de 95 RON pot fi achizitionate prin reteaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas si prin intermediul site-ului www.eventim.ro si www.bilete.ro. Un numar limitat de bilete VIP la pretul de 190 RON (cu loc la masa, in apropierea scenei) se vand numai pe baza de rezervare la Events (021 311 50 63/64, events@events.ro).

Cei care si-au achizitionat deja biletele pentru spectacolul programat anterior la Sala Palatului, pe 3 martie, sunt rugati sa contacteze Events (021 311 50 63/64, events@events.ro) pentru preschimbarea lor in bilete la noul spectacol. Pentru rambursarea contravalorii biletelor, cumparatorii trebuie sa contacteze punctul de vanzare/site-ul de unde au achizitionat biletele.

Multumim pe aceasta cale partenerului oficial: Durex, precum si partenerilor Sapte Seri, Feminis, Girls on the City, 121.ro, Acasa.ro, ROI Media si Comunicatedepresa.ro.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990 / 0730 026 742, aa@events.ro.

www.events.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *