LifeStyle

Street Dance Camp, la Breaza

Street Dance Camp. 6-9 septembrie, Breaza. 4 zile de dans in continuu cu 3 dintre cei mai apreciati coregrafi de street dance romani. Seminarul national de dans va aduce laolalta 60 participanti din toata tara! Eveniment organizat de StreetBeat Dance School.Urmeaza unul dintre cele mai explozive evenimente ale street dance-ului in Romania! Timp de 4 zile, 60 participanti vor invata mai multe stiluri de dans precum: popping, locking, dance hall, new style, street style si krumping. Pe langa orele de dans coregrafii vor aborda si teme precum psihologia dansatorului si pedagogia coregrafului. Cei trei coregrafi sunt deja cunoscuti si apreciati: Levi (Trupa M&Q – Oradea, castigatoarea locului I la hip hop la Cupa Nymphea 2007), Paul (Trupa Trouble – Bucuresti), Mircea (StreetBeat Dance School – Bucuresti).

Noul val de street danceri inspira intr-adevar industria muzicala din Romania, din ce in ce mai multi artisti apeleaza la dansatori din acest domeniu. Prin acest seminar national le oferim dansatorilor posibilitatea de a-si dezvolta propriul stil si de a invata baza fiecarui stil de dans abordat.

Pentru detalii legate de eveniment va rugam accesati www.streetbeat.ro. S-au anuntat participanti din Bucuresti, Oradea, Constanta, Timisoara. 80% din locuri sunt deja ocupate, dar doritorii se mai pot inscrie inca trimitand un email la dance@streetbeat.ro.

StreetBeat Dance School este una dintre cele mai cunoscute scoli de street dance din Bucuresti. StreetBeat este singurul organizator de workshop-uri de street dance din Romania sustinute de coregrafi internationali profesionisti. Urmatorul eveniment de acest gen va avea loc la Bucuresti pe 20,21,22 octombrie cu Del Mak din Anglia.

www.streetbeat.ro

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *