Despre copii

Strategii didactice intuitive in predarea matematicii

Invata in ritmul tau! Aceasta este egida sub care se desfasoara in acest an scolar un proiect national de cercetare initiat de Creative Media & Art, coordonat de Marilena Leurzeanu si avizat stiintific de prof Dr Florian Colceag, presedintele EDUGATE si IRSCA Gifted Education

Proiectul de cercetare Strategii Didactice Intuitive continua cu o noua cercetare axata de aceasta data pe formarea abilitatilor de calcul, rezolvare de probleme si modelarea imaginativa a realittilor matematice.

Materialul auxiliar multimedia Matematica Intuitiva a fost lansat pe 30 august La Congresul Cadrelor Didactice, Bucuresti

Materialul este conceput pentru a mari viteza de calcul si capacitatea de intelegere a problemelor complexe pentru clasele 1-4, pentru dezvoltarea aptitudinilor matematice pentru fiecare copil pe baza tehnicilor inovative – modelare imaginativa a procesului de rezolvare a problemelor, numeratie, calcul. Poate fi folosit si pentru grupa pregtitoare si clasele I-IV.

Matematica Intuitiva, o culegere multimedia de explicatii si exercitii matematice pe doua CD-uri poate fi achizitionata si de pe situl www.abecedar.com , fiind personalizat cu numele si fotografia copilului. Achizitionarea impreuna cu o clasa de elevi reduce costurile la jumatate si ofera invatatorului posibilitatea sa participe la cercetarea realizata de echipa de experti, activitate atestata de adeverinte de participare si de aparitia contributiei sale in volumul destinat cercetarii, cu ISBN.

Situl destinat cercetarii este www.intuitie.ning.com

Aramis Drenga
Manager Creative Media & Art
str Traian nr 13 Constanta
0765 65 44 10
adina.cristina@gmail.com
http://www.abecedar.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *