Evenimente

Stories from Zion РSpuse la Ramayana Caf̩ de catre Kaya Foundation

Kaya Foundation impreuna cu Ramayana Café va invita sambata, 24 octombrie, incepand cu orele 20.00 intr-o calatorie in lumea muzicii reggae.

Kaya Sound, Roots B, Prezident Tzuc va vor ghida in aceasta calatorie.

Vom incerca sa redam prin muzica, film si imagini intreg universul rastafarian. Astfel, vom acoperi in cursul serii toate stilurile specifice, incepand cu ska, rocksteady, roots pana la ritmurile mai noi de dancehall si dub. Filmul muzical va fi sustinut de documentare video si fotografii legate de cultura rastafariana si muzica reggae.

Vor fi proiectate doua filme documentare reprezentative:
“Dub Echoes” este un documentar care traseaza originile muzicii dub jamaicane si influenta pe care a avut-o aceasta asupra hip-hopului si stilului electro. Documentarul a castigat peste 17 premii la festivaluri de film si muzica.
si
“Musically Mad un documentar despre miscarea reggae din Anglia.

Cand: 24 octombrie, ora 20.00
Cine: Kaya Sound, Roots B, Prezident Tzuc
Cat: 7 RON

I and I will see I there idren of Jah. Inity

Despre Kaya Foundation
‘Kaya Foundation’ a fost infiintata in 2008 cu scopul de a sustine si raspandi muzica reggae in Romania promovand artistii dedicati acestui stil muzical prin concerte si evenimente speciale. Kaya Foundation a stat la originea unor evenenimente/concerte, precum: Deadzone Soundsystem (UK), Jah Militant Soundystem/ Jah Tool ( France), One Love Festival ( primul festival de reggae din Romania cu Aba Shanti, Big Bud ( Uk), si a facut parte din multiplele colaborari cu artisti din Romania, Bulgaria si Serbia.

Ramayana Cafe este prima cafenea cu ambianta orientala si abordare occidentala. Decorul demn de alcovul unui maharajah, bauturile ambrozie si muzica de soi intampina oasepetii in orice moment al zilei si al noptii pentru o experienta de neuitat.

www.ramayana.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *