Stiri Archive

BuzzFeed și The Dodo prezintă Super Slow-mo de pe Samsung Galaxy S9 și S9+

Samsung Electronics a anunțat un parteneriat cu BuzzFeed și The Dodo ce are ca scop transformarea momentelor obișnuite în unele extraordinare, cu ajutorul noilor smartphone-uri Samsung Galaxy S9 și S9+, care reimaginează modul în care comunicăm.

Detaliul – film serial pe Diva, în fiecare marți

Crime de rezolvat, vieți de trăit, trei femei puternice, hotărâte și capabile din departamentul de omucideri caută detaliul în noul serial Detaliul. În premieră la Diva, din 24 aprilie, în fiecare marți.

Starea vremii de Paște

Cum va fi vremea de Paște, duminică, 8 aprilie. În 2018, de Paşte vremea va fi frumoasă, ne asigură specialiştii, cu maxime de peste 20 de grade, conform România Actualități. De Paşte vremea va fi frumoasă, ne asigură specialiştii, cu maxime de peste 20 de grade. Mihai Timu, meteorolog: “Vremea va intra într-un proces de

Farmacii deschise de Paște 2018

Asistenţa cu medicamente şi servicii farmaceutice a populaţiei Capitalei în perioada sărbătorilor de Paşte va fi asigurată de un număr de 32 de farmacii cu program permanent şi un număr de 232 de farmacii cu program semi-permanent, precizează Colegiul Farmaciştilor Bucureşti într-un comunicat de presă, preluat de Agerpres.

Film documentar: „Comoara Naivă”, din 13 aprilie în cinematografele din țară

Documentarul Comoara Naivă, în regia lui Copel Moscu, va rula la cinematografele din 12 orașe – București, Botoșani, Bacău, Iași, Piatra Neamț, Oradea, Sibiu, Baia Mare, Craiova, Pitești, Râmnicu Vâlcea și Brăila – începând cu 13 aprilie.

UPC România introduce Eurosport 3, 4, 5 pentru Jocurile Olimpice

Jocurile Olimpice sunt aduse de Eurosport la UPC România, care a lansat în grila de televiziune digitală trei canale suplimentare, Eurosport 3, Eurosport 4 și Eurosport 5, pe durata competiției din PyeongChang 2018. Astfel, clienții UPC se vor putea bucura de experiența completă a celei mai importante competiții sportive din această iarnă.

Eurosport oferă transmisiuni LIVE VR de la Jocurile Olimpice de Iarnă

Pentru prima dată în istorie, Eurosport oferă publicului său din România și din toată Europa* transmisiuni VR (realitate virtuală) de la Jocurile Olimpice de Iarnă. Aplicația Winter Olympics Eurosport VR va fi cea mai imersivă experiență pentru fanii sporturilor de iarnă de pe bătrânul continent, cu peste 50 de ore de transmisiuni în direct ce

Promenada răsplătește poveștile de dragoste cu un inel cu diamant

Un diamant pentr-o poveste! Promenada răsplătește poveștile de dragoste cu un inel cu diamant.

My French Film Festival – festivalul online dedicat cinematografiei franceze – revine în România

Pentru al patrulea an consecutiv, filmele din cadrul MyFrenchFilmFestival sunt disponibile exclusiv online în Orange TV Go, între 19 ianuarie şi 19 februarie.

Filme documentare în premieră la HipTrip Travel Film Festival 2017

HipTrip Travel Film Festival 2017 prezintă cinci documentare în premieră națională și un documentar românesc. Cea de-a 4-a ediție HipTrip Travel Film Festival va avea loc anul acesta în perioada 23-26 noiembrie la Cinema Union și Cinemateca Eforie din București. Peste 15 filme din toate colțurile lumii, în premieră în România, vor fi prezentate publicului