Concerte

Sting: ultimele pregatiri

Pregatirile pentru cel mai asteptat concert al inceputului de vara au intrat in linie dreapta, astfel ca incepand cu data de 3 iunie, Piata Constitutiei va fi inchisa in vederea amenajarii zonei ce va gazdui unul dintre cele mai grandiose spectacole ale momentului: un concert de greatest hits interpretate alaturi de live band si orchestra simfonica. Prezentat de Raiffeisen Bank, show-ul lui Sting este primul pe care artistul il sustine in cadrul turneului european Symphonicity, fiind totodata cea de-a treia vizita a sa in Romania.
Concertul pe care Sting il va sustine pe 6 iunie in Piata Constitutiei din Bucuresti va fi unul cu “greutate”, intreaga scena, adusa direct din Olanda special pentru acest eveniment, fiind conceputa sa sustina nu mai putin de 14000 de kilograme de echipamente, instrumente si muzicieni. O orchestra impresionanta alcatuita din 50 de instrumentisti dirijati de celebra Sarah Hicks il va acompania pe Sting in cadrul unei calatorii impresionante printre cele mai cunoscute piese din cariera solo dar si din perioada petrecuta alaturi de trupa The Police, pe scena fiindu-i alaturi si Dominic Miller (chitara), Rhani Krija (percutie), Jo Lawry (voce) si Ira Coleman (bass). In zona de backstage vor fi amenajate nu mai putin de 8 cabine, decorate simplu dar elegant, de unde nu vor lipsi florile…in ghiveci! In culise va fi pusa la dispozitia artistului si o bucatarie complet utilata, Sting fiind insotit la Bucuresti de bucatarul personal.
Pentru pregatirile concertului de luni, Piata Constitutiei va fi inchisa incepand de astazi, 3 iunie, in perioada 3-7 iunie in zona aplicandu-se si o serie de restrictii de circulatie dupa cum urmeaza:
– Intre 3-7 iunie, orele 07.00 – 23.00 se va restrictiona circulatia rutiera pe banda I in alvelolele de langa Piata Constitutiei, intre Bd. Libertatii si Bd. Unirii;
– Incepand cu data de 6 iunie, ora 13.00 si pana pe 7 iunie, ora 6.00, circulatia rutiera va fi restrictionata pe Bd. Libertatii intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunilor Unite, precum si pe Bd. Unirii intre Bd. I.C. Bratianu si Piata Constitutiei.

Pe 6 iunie, accesul publicului in zona de concert se va face incepand cu orele 18.00, fie prin Bd. Libertatii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertatii dinspre Natiunile Unite, la fiecare dintre cele doua porti de acces urmand a fi amplasat si un punct de vanzare a biletelor ramase disponibile. Casele de bilete vor fi deschise incepand cu ora 10. Accesul publicului in spatiul de concert nu se va putea face dinspre Bd. Unirii.

Accesul se va face pe baza biletului valid, la intrarea principala fiecare spectator urmand a primi o bratara specifica pentru zona in care biletul ofera acces, respectiv prima categorie de pret – 395 lei, cea de a doua categorie – 295 lei, cea de-a treia categorie – 195 lei si in cele din urma Gazon – 135 lei. Atat biletul cat si bratara vor trebui pastrate pe toata durata concertului, ele permitand iesirea si reintrarea in zona de concert. Posesorii de bilete in Gazon nu vor primi bratara decat la iesirea din zona de concert, si doar daca doresc sa reintre in spatiul de eveniment. Deoarece vor exista mai multe puncte de control, spectatorii sunt rugati sa nu deterioreze sau sa-si scoata bratara, si sa pastreze asupra lor biletul.

Ca urmare a indisponibilitatii parcarii din zona Pietei Constitutiei, organizatorii recomanda folosirea mijloacelor de transport in comun. De asemenea, pentru evitarea aglomeratiilor la intrarea in zona de concert, este recomandata folosirea ambelor cai de acces, incepand chiar cu ora 18:00 (pentru mai multe detalii legate de accesul in fiecare zona a spatiului de concert, consultati schita atasata). Celor care detin bilet in sectoarele A, C, E, G, H (prima categorie de pret), K, L, M, N (cea de a doua categorie de pret) sau S, T, U, V (a treia categorie de pret) le este recomandat sa foloseasca intrarea dinspre Calea 13 Septembrie, iar celor care au loc in sectoarele B, D, F, I, J din prima categorie, O, P, Q, R din cea de a doua categorie si, respectiv, W, X, Y, Z le este recomandat sa foloseasca intrarea dinspre Bd. Natiunile Unite.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.
Sting se va afla saptamana aceasta pentru a treia oara in Romania insa cu un spectacol diferit, o superproductie impresionanta din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese din cariera sa. Ultimele bilete pentru concertul de luni se gasesc in continuare la punctele de vanzare autorizate, urmand ca in ziua evenimentului, acestea sa poata fi achizitionate in limita disponibilitatii si de la casele de bilete amplasate in Piata Constitutiei, pe fiecare dintre cele doua cai principale de acces (Bd. Libertatii dinspre Calea 13 Septembrie sau Bd. Libertatii dinspre Natiunile Unite), incepand cu ora 10:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *