Evenimente

stilfeminin.ro va prezinta online Bucharest Fashion Week 2008

stilfeminin.ro in parteneriat cu Fashion TV va oferi incepand din aceasta seara o reflectare online deosebita a Bucharest Fashion Week 2008. Evenimentul organizat de Fashion TV la Rin Grand Hotel in perioada 16-19 aprilie, va fi prezentat pe Internet intr-o sectiune speciala a stilfeminin.ro.

Pagina Web dedicata Bucharest Fashion Week 2008, http://bfw.stilfeminin.ro, va oferi o experienta informationala deosebita pentru utilizatorul roman de Internet.

Prezentarile designerilor in format audio/video, insotite de numeroase galerii, de analize ale criticilor si de reportaje de atmosfera vor intregi un colaj comunicational menit a oferi o informare cat mai completa. O asemenea acoperire multimedia online a unui eveniment este o premiera nationala pentru un show de moda.

In perioada 16-19 aprilie va invitam sa urmariti ultimele tendinte din moda prezentate la Bucharest Fashion Week pe http://bfw.stilfeminin.ro la nivel de clipuri video, galerii de imagini si articole pertinente ale editorilor stilfeminin.ro.

stilfeminin.ro este unul din principalele site-uri specializate pe targetul feminin din Romania, avand o puternica sectiune de moda si frumusete.

Pentru alte informatii va asteptam cu drag pe www.stilfeminin.ro.

proiect lansat de stilfeminin.ro – un produs al 24 Media Center

www.stilfeminin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *