FILME

Steven Spielberg intentioneaza sa faca Indiana Jones 5

“Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull” nici nu avusese inca premiera, cand Steven Spielberg a anuntat ca intentioneaza sa faca si alte pelicule al caror protagonist sa fie mult-indragitul erou Indiana Jones.

“Kingdom of the Crystal Skull” a avut premiera duminica (18 mai), iar Steven Spielberg a declarat, la conferinta de presa dinaintea premierei, ca daca fanilor le va place cea de-a patra parte a aventurilor lui Indiana Jones, va fi bucuros sa faca si partea a cincia.

Intrebat daca intentioneaza sa mai faca un film, Steven Spielberg a raspuns: “Numai daca mai vreti. De aceea am facut si acest film. Cu siguranta, o sa fim atenti sa vedem ce se intampla”.

Regizorul Steven Spielberg a incercat sa faca filmul cu efectele speciale folosite in filmele de mana a doua, evitand grafica computerizata pentru a putea mentine atmosfera creata in primele trei parti ale peliculei.

Actiunea filmului se petrece in 1957, in timpul Razboiului Rece, iar Indiana Jones se afla in cautarea unui craniu furat dintr-un oras antic, care este pazit de zombie.

 www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *